6 hónapos baba hajvágása (beszélgetés)
:)
érdekes... anno a mi hajunkat is ezzel nyírta anyu. vagyis ilyennel (de még megvan az a régi is :))
szóval nekem teljesen egyértelmű volt, hogy ilyet használok.
a hajnyíró a következő fokozat volt... de azzal megvárnám, amíg már megérti, hogy mi történik... pl idén nyárra remélhetőleg a kisfiam már tudni fogja, hogy ő van a tükörben, így remélem, jobban fogja élvezni... addig tavaszra marad az a vacak.
Ja, igen.. bocsi, nem lindának szólt, hanem youlcsinak... :)
bocsi.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Linda! Fodrász vagyok, van olyanom, de mégsem jutott volna eszembe használni... :D
Majd azért először megpróbálom azért a hajnyírót, hátha tetszik neki, ha csikizi a kis fejét. :)
van az a fésű-szerű vacak, amibe pengét lehet tenni. nem tudom, mi a neve. én ritkítónak hívom :)
mi azzal nyírtuk a haját... na meg géppel is, bár azzal csak 2x, mert visított és forgolódott.
a vacakkal meg fürdés közben csak átfésültem (még szárazon! mert ha vizes, nem vágja le rendesen) és kész.
Vagy alvas kozben?
En inkabb azt javasolna lefogas helyett.
6 hónapos a babám, és mivel már hosszú hajjal született, mostanra már olyan hosszú a haja, hogy bele lóg a szemébe. Tudom, nem szokás ilyen pici babának a hajvágás, de hiába fésülöm oldalra neki, ahogy játszik, mindíg oda megy neki és láthatóan zavarja. S mivel fiúról van szó, még kis copfocskát sem csinálhatok neki.
Elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehetne levágni a haját, hisz izeg mozog, még megölelgetni sem lehet igazán, mert egyből sír, hogy hagyjam játszani...
Persze ha van a hajvágáson kívül valami más, szuper praktika, szívesen fogadom, de ha nincs, akkor kérlek segítsetek, hogy lehetne megoldani a hajvágást.
Válaszokat köszönöm. :)
További ajánlott fórumok:
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Hány hónapos és mennyi a súlya a babádnak?
- Megengedhető, hogy egy 15 hónapos baba hosszabb ideig nézze a Minimaxot?
- Te adsz a 3 hónapos babádnak gyümölcsöt, -főzeléket?
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?