51 évesen esküvő, segítsetek! (beszélgetés)
Igazából az esküvő a 20-30 évig áll jól.
Amikor mindeketten fiatalok, tele vannak élettel.
Mert ráncos menyasszony meg öregúr az öregség szélén... nem igazán mutat jól.
"Akár milyen öreg asszony,
ha férjhez megy,
csak menyasszony".
:-)
Nem korfüggő a szerelem.
Bátor vagy....erőt,egészséget hozzá!!!!
És föleg BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!
Termeszetessen , hogy adjatok meg a modjat ! Az ilyesmi nincs korhoz kötve !
SOK BOLDOGSAGOT !
Szia!
Először is gratulálok!! Sok boldogságot kívánok nektek.
A DEMJÉNEN mi is ottvagyunk minden évben! A Rózsi ahogy "öregszik" egyre jobb, persze,mindíg is jó volt, sőt nekem a legjobb!!! :)
Gratulálok!
Sok boldogságotkívánok!
Gratulálok,és sok-sok boldogságot kívánok!!
Na és BUÉK!
Sziasztok!
Megtörtént a nagy esemmény ,egy képet is feltettem.
Késöb majd leírom az élménybeszámolót,de most jöttünk meg a nászútról és egy óra mulva megyünk a DEMJÉN koncertre az arénába.
Gratulálok és sok sok boldogságit kívánok Nektek!
Láttam a képeidet, nagyon csinos vagy. Mindenképpen szoknyás-felsős összeállítást javasolnék, akár egy sima fűzővel, valamilyen közepes árnyalatú színben, amit szeretsz. Téli esküvőnél a szörmestólák nagyon jól kihasználhatók.
Ha megvolt már a nagy esmény, örülnénk egy élménybeszámolónak, esetleg képeknek is. :)
csak gratulálni tudok ,hogy ilyen korban is megtalálja az ember a párját.Bármit viselsz az a lényeg ,hogy először is magadnak tetszél egy szolid kiskosztüm is megteszi.A lényeg mindig az ,hogy főleg ti érezétek jól magatokat mert ez a ti napotok.
" A szerelem olyan mint az álom egyszerre rád talál,s aztán mindjárt tovaszáll.
A szeretet olyan mint a bilincs ,két szerető szív közt ő a nagy kincs.
Őrizzétek hát a szerelmet de legjobban a szeretetet,mert az egyik elmúlik,de a másik Örökre ott maradthat nektek....."
Mégegyszer nagyon sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!
Én is gratulálok!!
Szerintem egy elegáns kosztüm és kalap-kalap-kalap!
A trófea éttermet én is csak ajánlani tudom.
Szia!
Először is gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok! Nekem tavaly, 42 évesen volt az esküvőm. Nem akartunk nagy felhajtást, igaz pénzünk sem volt rá, megpróbáltuk szerényen nyélbeütni a dolgot. Sikerült. Igaz, nem téli esküvő volt, hanem szeptemberi, és nagyon jó időt fogtunk ki. A házasságkötőteremben kb. 45-50 ember volt, az étteremben pedig csak 12. A Trófea Grill Éttermet választottuk erre a célra, 4.000,- Ft/fő árért mindenki annyit evett és ivott, amennyi beléfért. Itt találsz néhány fotót, ha van időd, nézdd meg: [link]
Elősször is GRATULÁLOK!Ugyan ilyen helyzetben vagyok én is,tehát örülök hogy megtaláltam a topikodat,és a kérdésedet!
Mi is elhatároztuk a párommal hogy megesküszünk.
Magamnak egy szolid,ám elegáns kosztümöt gondoltam,a párom öltönyével harmonizáló szinben.A vacsorát egy étteremben akarjuk megtartani ,de már hagyományos zagzis kivitelben többfogásos vacsival, élő zenével,táncal mulatozással.50-60 fős baráti és családi körben.
Te válaszd a nektek megfelelő stilusú ruhát,de az otthon tartandó bulihoz tényleg a svédasztal a legmegfelelőbb.
Részemről kosztüm kizárva meg a kalap is.
Párdohoz öltözz ha lehet egy kicsit.
Elképzelek egy hosszu fekete jó esésű ruhát ami mell alatt elvágott, a felső talán fehér, vagy tört fehér ami tört csipkéből van egy tüllre rádolgozva.
Hozzá valami szép bolerót, akár műszörme kabát fehér, az eleje lekerekitett , vagy egy nagy háromszög alaku kendő a válladon.Hol kapni ilyet?:))
Amit felvehetsz szinházba is később.
Először látni kell a felhozatalt és abból válogatni.
Megrendeled az ételt, házhoz hozzák, pincérek felszolgálnak, leszedik a szennyest és távoznak.Ezzel van a legkevesebb gond.
A lehető és ehető legjobbakat kivánom:)
Nagyon sok boldogságot kívánok!
Én egy nagyon elegáns kosztümöt vennék. Kalap ,kesztű ,gyönyörű cipő.
Csokor a kedvenc virágodból de nem nagy!
Vacsorát csinálnék egy elegáns helyen.
Én egy szolíd,de nagyon elegáns kösztümre gondolnék a helyedben.
A vacsora,vagy ebéd,svédasztalos egy vendéglőben.
Sok boldogságot kívánok nektek!