50 év felett 90 napos diéta, kezdjük együtt (beszélgetés)
h.enci
én 59 éves vagyok, egy hónapja kezdtem el 4 kg mínusz és a hasam 8 cm-vel lett kisebb eddig.
A gyümölcsnapot csinálom rendesen, de ha este nem birom keje nélkül, akkor kevés proteinfélét eszem és igy is müködik.
Irj,hogy neked sikerült-e, hol tartasz?
Teljesen igazad van, persze, hogy a gyógyszerektől mindenki tart és fél, de vannak olyan esetek amiket már csak így lehet megoldani szép sikerrel, mellékhatások nélkül. Ami gyógyszereket ma már piacra dobnak (főleg ami nem utánzat )hanem eredeti az biztos,hogy olyan kárt nem csinál a szervezetben,mint a sok felesleges kiló.(cukorbetegség, magas vérnyomás, érelmeszesedés, infarktus, agyvérzés....)És ezeket már sajnos elég nagy dózisú és erős gyógyszerekkel kell kezelni élete végéig!
Persze az egész fogyásban a legfontosabb a KITARTÁS!!!és az elhatározás, hogy ezt meg kell csinálnom, minden a fejben dől el!
Sziasztok!
Nagyon tetszik a diétád.
Állandóan fogyózok, odafigyelek arra amit eszek, szinte állandóan a reggelim-vacsorám táplálékkiegészítő, délben valami könnyű, naponta kondizok, szaunázok, sokat mozgok.
Elkezdtem a 90 napost 2 hete, de abnba kellett hagynom, mert fogbeültetésem lesz és másfélnhónapig csak pempőt lehet enni, így elkezdetem a 2 hetes tur....-t, gondolom tudjátok, naponta 3x csak por.
Amint ehetek csinálom veletek ezt, mert nagyon jónak tartom, de addig is figyellek benneteket, meg én is megírom mennyit sikerült leadnom a tur....-val.
Bocs.de végig dolgozom az ünnepek alatt és igy állandóan hideg kaját ettem volna.Ma reggeltől este hétug és holnap estétől hétfő estig.
Na nem mentegettem magam,de tényleg gondott okozott most a bevásárlás és elkészités.
Fogyjatok!
É.
Lányok!
Nagyon szégyellem magam,de most nem volt kitartásom! Túl sokat dolgozom,most is állandoan rohangáltam mi a fenét is egyek.A ch napon már csak forgattam a számban a tortát és nagyon utáltam.
Volt otthon egy doboz Herbalifem és tegnap este elkezdtem,igy nem kell gondolkodnom mit is egyek.
10 éve 85 kg voltam válás után és ezzel fogytam 35 kg kb 8-9 hónap alatt.
Ma kapormártást ebédeltem,mert már nagyon kivoltam éhezve.
Kitartást! Ti ügyesek vagytok!
É.
Sziasztok!
ma keményitő napom van,egész jól ment.
Uj krumpli petrezselymes/főzve/ rántott tök/panirt levettem/ és ubi sali tejföl nélkül.
Találtam a sparban gyümölcsvelőt,több izben ,finom.Gyümi napon fincsi.
É.