5 napos Klion és Dalacin kúra (nőgyógyászati panaszra felírt) utóhatása lehet a bélrendszer egy részét érintő "fájdalom"? (tudásbázis)
Igen,van.
Nőgyógyász nem csak hüvely tablettát/kapszulát ír fel,jelen esetben nekem sem olyat írt.
Egyszerre lehet hogy másabb,mint külön-külön...meg ahány ember,annyi féle...
Konkrétan nekem sem a gyógyszerek szedése alatt jelentkezett ez a tünet,hanem már miután végeztem a kúrával.
Utána ittam a Normaflore-t is,nem a kúra alatt.
Igen,a Normaflore-ról én is hallottam már ezt.
Azt pedig csak remélni tudom,hogy nem más eredetű a problémám.
Előtte nem volt ilyen jellegű panaszom(gyomor/bélrendszeri).
Köszi a tanácsodat! :-)
Mindkettő erős antibiotikum, amit szedtél.
A Normaflore sajnos csak 1 törzset tartalmaz, ami nem is a normál bélflóra része... Sz*rt sem ér! Kérj a patikában olyan bélflóra regenerálót, ami minél több törzset tartalmaz, minél nagyobb mennyiségben (Most hirtelen protexin, lactive jut eszembe, de van egy pár!) Hidd el, 2-3 nap szedés után érezni fogod a különbséget! Jobbulást!
De...mondta a gyógyszerész is...Normaflore-t "ittam" pár napon keresztül.De most kissé tanácstalan vagyok.Jártam már háziorvosnál is,de Drotaverin-nél különbet nem talált ki...ki is váltottam,de pár nap után ráhagytam a szedését.
Az "újraépítés"-nek nem hinném,hogy kedvezne.
Lehet csak simán tönkre vágta a bél- és gyomorflórádat!
Probiotikumot kéne enned, meg tejtermékeket :)
folyt. köv.. :-D leginkább erős diszkomfort érzés?
Inkább lokális jellegű,egyéb tünet nem társul hozzá.
Hasi UH szervi elváltozást nem mutatott.Köldöktől kissé feljebb,bal oldalon érzem ezt,evés után talán kicsit rosszabb,de ez már lehet hogy csak pszichés magyarázat.
Nyomásra érzékeny leginkább.
A nőgyógyászhoz mindenesetre visszamegyek,kíváncsi vagyok,mit mond.
Tudom, nem ide illik, de... a Kliont mire szokták felírni?
De amúgy ilyesmi mellékhatás simán elképzelhető.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!