4hónapos kislányom ritkán bebandzsít egy pillanatra, ez normális? (tudásbázis)
Voltunk tegnap oltáson, rákérdeztem.Azt mondta, ilyenkor ez még normális, ha sokáig egy irányba néz a szemük, akkor produkálhat ilyet, elfárad. Figyeljem, és ha ez még később is előfordul, akkor kell elvinni szemészhez, kb.7 hónaposan tudják már megvizsgálni, ilyen picinek még nem. :)
Az egyik fényképen vettem csak észre, azóta nézem. Ha vmilyen játékot mozgatok a szeme előtt, vagy én dőlök jobbra-balra, akkor mindkét szeme egyszerre mozog. Azért tornáztatom továbbra is a szemét, és remélem nem lesz semmi gond.
Szép napot mindenkinek!
szerintem,ha csak egy pillanatra és ritkán,normális.még gyenge a szemizom.
a fiaim is csinálták,én elvittem öket szemészhez..a doktornö ugyan ezt mondta.ja és mozgas neki játékokat,hogy kövesse a kis szemével..erösödik a szemizom.és persze fejleszted is vele:)
viszont, hogy teljesen megnyugodj azért nem árt a dokinak megmutatni.remélem nem lesz semmi baj.
Szia virág1009!
Az én lányocskám már 9 éves lesz, de jól emléxem mikor ennyi idős volt rám is a frászt hozta!hidd el normális dolog!de hogy teljesen megnyugodj mondd el a gyermekorvosnak!meg fogja vizsgálni.de nem lesz baj!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig