4 éves műszaki felülvizsgálat, kéménynél. Kötelező? (beszélgetés)
4. b4c06bc553
2011. nov. 10. 21:58
Keress rá a gugléban, hogy felétek mennyi a díj. Minden megyében más, nincs egységesítve.
Ha nem egyezik a díjtáblázattal, akkor írj egy fellebbezést.
3. bnedora
2011. nov. 10. 21:56
Hozzánk is szoktak jönni minden évben, de nem kell fizetni semmit, ez benne az éves díjban.
2. a14deb9047
2011. nov. 10. 20:14
Társasházban lakom, két bélelt kéményem van. Az elmúlt 21 év alatt tavaly jöttek ki; végeztek 3 perc alatt és közel 4 ezer forintot kellett fizetnem a semmire. Mondtam is nekik, hogy ez jó órabér :D
1. Mzsuka
2011. nov. 10. 20:05
Ma kint voltak a kéményseprők.Nem csináltak semmit,csak felírták a vegyestüzelésű kazán márkáját,meg hogy van két konvektor.Mondtam nekik hol tudnak felmenni a kéményhez a padlásra,azt mondták felesleges.Leültek,írogattak pár dolgot,utána meg kinyögték,hogy 10860Ft-ot fizessek neki.Kérdeztem miért,azt mondták,hogy az éves díj 3 kéményre kb 4800Ft,a többi a 4 éves felülvizsgálati díj. Nem fizettem ki,mert sokallom. Nálatok is van ilyen? Ti mennyit fizettek? Mi ez a 4éves díj? Ez mellett persze az éves díjat is fizetni kell.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Mit szóltok a kormány mostani megszorításához?A rokkantak felülvizsgálatához?
- OSZI felülvizsgálat. Akiknek az életét el lehetetlenítette az új törvény
- Bírósági ítélet ellenére behívtak felülvizsgálatra
- A gázkészülékek kötelező felülvizsgálatának bejelentését meghosszabbították 2014. jan. 31-ig? Letölthető a nyomtatvány valahol?
- Kötelező műszaki vezetőt fogadni építkezésen?