3hónapos kisfiam képeiből szeretnék csinálni zenés videót! Valaki tudna ebben segíteni? (tudásbázis)
5. globus
2016. nov. 18. 11:07
slide.ly
4. v.erika
2009. nov. 25. 13:16
W.Movi Maker
nagyon jó.
Ha valahová fel is szeretnéd tölteni,akkor tedd fel a youtubra és onnét már be is linkelheted valahová pld./iwiw,barátikör,hoxa stb/
3. anita.81
2009. nov. 25. 13:07
Windows Movie Maker
Start menü/Programok
2. 3697406b65
2009. nov. 24. 14:04
Esetleg power point-tal lehet,elég egyszerű használni:) Biztos vannak jobb videókészítők is, de én csak ehhez értek:D
1. ivoca
2009. nov. 24. 13:24
Sziasztok! valaki rám érne egy kicsit?:) 3hónapos kisfiam képeiből szeretnék csinálni zenés videót!vki megtudná nekem csinálni?köszi :))
További ajánlott fórumok:
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Tud valaki segíteni? A bíróság megállapította a gyerektartást, de a volt párom nem fizeti. Ilyenkor hova kell menni vagy mit kell csinálni?
- Tud abban esetleg valaki segíteni, hogyan lehet olyan képeket csinálni mondjuk magamról hogy előtte, utána kép?
- Tudna nekem segíteni valaki hogyan kell kecsketejből szappant csinálni lépésről-lépésre?
- Tud valaki segíteni, hogyan kell csinálni vasalható gyöngyökből képet?