3D-s műszempilla (beszélgetés)
Szia!
Megkérdezhetem mennyibe kerül az első felrakás, és mennyibe a töltés?
köszi!
Sziasztok!
Kozmetikus vagyok és rakok 3D szempillát. Elég sok vendég jön rá mostanság, és sokan vissza is járnak, annyira beleszeretnek. Igazából van előnye és hátránya is, írok róla kicsit.
Előnye, hogy nem kell spirálozgatnod, minden reggel, nem kell aggódnod, hogy elkenődik.
Mivel a saját szempilládhoz teljesen illeszkedik, gy olyan mintha a saját szempillád lenne ilyen szép íves, fekete és hosszú (ha csak nem választasz extra hosszú méretet).
A bőröddel nem érintkezik a ragasztó (mint a hagyományos műszempilláknál) így nem alakul ki allergiás reakció.
Úszhatsz, szaunázhatsz, nem kell aggódnod h állig folyt szempillaspirállal jössz ki. :)
A saját pillát nem károsítja.
Hátrány az, hogy ha elkezded és folyamatosan a akarsz ilyen szempillát akkor tényleg 3-5 hetente időt kell találnod és el kell menned töltetni. De jó hír, hogy a töltés általában jóval olcsóbb és gyorsabban megvan, mint az első felhelyezés.
Igazából szerintem azoknál akik akarnak ilyet, főként az anyagiak döntenek, de ha megengedheted magadnak, akkor szerintem csináltass, mert tényleg nagyon szép.
A 3 d-s pilla tartós és szinte láthatatlan az illesztés. Ha a megfelelő ragasztóval készítik, akkor garantáltan tartós lesz. Viszont ha a tincses szempillákhoz való ragasztóval, akkor nem lesz hosszú életű.
A lényeg a rutinos szakember, aki felteszi és a JÓ minőségű ragasztó, ami 10.000.-körül, vagy felett van (sajnos).
Tehát én csak ajánlani tudom, mert nagyon szép tekintetet varázsol!
Szia! En is gondolkoztam rajta, de akozmetikusom lebeszelt rola. O latta masokon es nagyon hamar lejon, raadasul rettenetesen draga. Azt meselte, hogy korulbelul ugy kell toltetni, mint a mukormot, tehat el-elhagysz belole pillakat...Gondold meg!Ha megis kiprobalod, kivancsi lennek a tapasztalataidra.
Szep napot!
További ajánlott fórumok:
- Szenvedek a 4 cm-es műszempillámtól. Mégis hordom, mert így...
- Volt már valakinek 3D műszempillája? Milyenek a tapasztalatok?
- Szerintetek milyen idős korig vállalható a műszempilla?
- Essence műszempilla
- Épített műszempilla mennyire éri meg az árát?
- Tudtok ajánlani egy jó kozmetikust Dunaharasztin, aki szépen tesz fel 3D-s műszempillát?