37+5 hetesen ez jósló szerintetek vagy induljunk? (tudásbázis)
Még mindig egyben, állandóan keményedik, de tágulni azt nem!
Már mindenki nagyon várja. Sztem megvárja Húsvétot, jön a nyuszival.
Nekem az egész szülés összesen volt két és fél óra...:)
Neked is gyorsat, szépet, problémamenteset!:))
Nálunk a fájásmérő kutyagumit sem ér. 10 perc alatt 3X bekeményedett a hasam, még az egyenes vonalat sem rajzolta ki. 20 éves vén ketyere, és ez a csúcstechnika? Mikor kapta a szülészet akkor sem volt már új.
De nagyon remélem h. hamarosan szülök!
ma az NSt jóslókat mutatott ami 140 re ment fel....
de nem rendszeres....igy csak jósló ezt mondta a dokim...egyre közeledünk:)))))))én hiszem hogy pár napon belül megfog indulni..
Sok szerencsét és könnyű szülést.:)
Ez a nehéz has érzés, meg a rendszertelen fájás az utolsó 1-2 héten szokott jelentkezni.
Még van egy kis időd, szerintem.
Nekem azt mondta a szülésznő, ha fájás van, akkor az egész pocak fáj.
Én csak ebben tudok segíteni, sajnos az erre vonatkozó emlékeimet nem tudom felidézni, pedig volt benne részem :(
Én úgy tudom, hogy addig, amíg elmúlik ahelyett, hogy egyre intenzívebbé és ezzel párhuzamosan gyakoribbá is válna, addig még nem igazi vajúdásról vanszó.
Ha másfél órája nem volt egy fájásod sem, akkor szerintem ez még nem az. Ez persze nem jelenti, hogy még ma ne kezdődhetne el igazán is.
Nekem nem is volt fájásom, amikor szülni vittek. Csak fájdalmatlan összehúzódásokat éreztem, amik 7 percenként érkeztek. Semmi fájdalom... 12 órát vajúdtam, mire meglett a fiam.
Vigyázz magadra! Minden jót kívánok neked!
szóval nemtudom melyik,mert a dokim azt mondta akor kell indulni,ha legalább 1 óránát szabályos 5 perces fájásaim vannak..
Nekem edig a jósló ugy nézett ki hogy 2-3óráig menzis érzésem volt.
tegnap délután óta pedig,hol 4,,15,20 percenként jöttek a menzis érzések amik nagyon enyhék voltak,majd emgszüntek ...este arra ébredtem hogy fáj a hasam nagyon.már majdnem azthittem hogy irány a korház,de elmult... Ma pedig 5-6-8percesen voltak a menzis érzések...de a fájás 2-3-4 percig is eltartott.és erőseb volt mint tegnap.
most volt egy iszonyú erős fájásom!!!!!mentem is fürödni hogy irány a korház,, de elmult és azóta se volt egy db fájásom se enek már 1.5 órája!!!!!
aa net azt irja hogy a fájás szabályos,és derék isfáj vele,és hogy 40 másodpercig tart.Nálam ezek közül egyik sem igaz!!!!!
holnap regel 7 re emgyek NST re.
További ajánlott fórumok:
- A Titok, avagy hogy induljunk el az önismeret útján
- Hétköznapi mérgeink...hogyan induljunk el a tudatos vásárlás felé?
- Hogyan induljunk hosszú autóútra egy félévessel?
- Leleplező riportig, miképp hogyan, merre is induljunk?
- Milyen csapatnévvel induljunk az idei kolbásztöltő versenyen?
- Hánykor induljunk és merre menjünk a Krk szigetre, hogy a szombati dugót elkerüljük?