+3618147848 (beszélgetés)
Ezt is találtam:
Mortimer Von TarabasNemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
2012. június 26., 10:14 ·
+3618147848 HA erről a számról hívnak ne vedd fel a telefont. Ha felveszed ne fogadd el a "kipróbálásra" kínált borotvát.
A linken elérhető Flexifront ( [link] borotvát a Courlux International SA (székhelye: Route de la Broye 117, CH - 1623 Semsales, Switzerland, Svájc, cégjegyzékszáma: CH-217-3531930-1) cég forgalmazza.
A módszerük a következő:
- felhívnak kipróbálnád-e az ingyenes borotvájukat.
- utánvét és ajánló szelvény nélkül bedobják a postaládádba a borotvát. (ezzel szerződött partnerré válsz)
- küldözgetik a 2790 Ft-os csomagokat amiben a borotva fej van.
- amennyiben nem fizetsz az Alektum Inkasszó követeléskezelő cég kezd eljárást veled szemben.
Engem is megpróbáltak rászedni. Nem hajlandóak megnevezni a személyes adataim forrását (kitől vásárolták az adatbázist). Kérlek mindenkit osszátok meg minél többen, hogy senki ne essen áldozatául ennek a csaló cégnek.
Engem is most hívtak.
Azt is írtátok, hogy a titkos számokat is hívja. valaki írta, hogy most kapott új számot és titkosított és mégis. Persze, ha előtte volt már valakié nem titkosítva, akkor ennyi. Rajtam is egy éve vagy mióta keresnek már egy J. Zs-t, és nyilván övé volt az új számom. De a titkárnője nem lettem, hogy a visszamaradt ügyeit intézzem. Múltkor már nem voltam túl fárat, amikor éppen hívott és eszembe jutott, hogy megkérjem, hogy törölje már a számomat, mert semmi közöm a J. Zs-hoz. Most azóta nem hívott. Bár, ő havonta szokott.
Sajnos, hiába van titkosítva a számom, mégis zaklatnak erről a telefonszámról.
Nagyon utálom, mikor egész nap csörög a telefonom, és nap végére lemeríti, és tehetem töltőre a készüléket. Nekem az is pénzbe kerül, ha töltőre teszem, gondolom, másnak is.
Főleg most, 31. hetes kismamaként, nem ilyen marhaságokkal szeretnék foglalkozni, hanem nyugalomra vágyom, eddig végig dolgoztam, most már pihenni akarok!
Nem arról van szó, hogy kitartó az "illető", hanem autómatikusan hiv a számítógép, bizonyos időn belül.
Tudom, mert collcenterben dolgoztam.
Számítógépen keresztül megy az egész, a kezelő van, hogy nem is tud róla, hogy a gép hiv, mert éppen mással beszél, ezért van, hogy 2-3 csörgés után megszakad, vagy úgy tűnik, hogy aki hivott, leteszi. Photel Zrt. Ja.
sziasztok, engem is ma hívtak erről az ominózus számról és mivel neveletlenül letették rám a kagylót hát utána néztem a netem, hogy kié a szám. meglepetten tapasztaltam, hogy egész fórumok alakultak már ezzel a számmal kapcsolatosan, sőt, hogy többen állítják, hogy egyenesen zaklatják őket és a NEM LISTÁZOTT, TITKOSÍTOTT SZÁMUKON HÍVOGATJÁK. az ilyen számokat csakis jogsértő módszerekkel lehet megszerezni, ami viszont az a rendrőség és az adatvédelmi és információszabadság kompetenciája alá tartozik.
ha valaki úgy véli zaklatják vagy jogtalan módszerekkel tettek szert a telefonszámára, akkor feljelentést tehetnek a fogyasztóvédelemnél/adatvédelem és infromációszabadságnál, vagy akár a rendőrségnél.
minden jót
Sziasztok!
Látom mindenit zaklatnak erről a számról. Én sem maradtam ki ebből.. Egy férfi volt, állítása szerint vmi BIZSU Kft-től.. mondta, h ez egy rögzített beszélgetés, de közöltem vele, h nem érek rá, és letettem. Ez 1 hónapja volt, azóta hívogat.. (hál' Isten nem minden nap..)
Engem is megtalálnak néha, de élből kinyomom, és csá :)
Utánanéztem már ennek a számnak, és minden számomra ismeretlent így azonosítok be (amit lehet persze). Nem kell vele foglalkozni, majd abbahagyják ám. Nálam most fél év kihagyással újra bepróbálkoztak.