33 éves vagyok és elvárom, hogy felköszöntsenek... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Gyereknapra tegnap én kaptam ajándékot.
Egy édes pici unokát :)
Mikor 40 éves voltam, még akkor is kaptam anyutól valamit, pl. asztalterítőt, v. hasonlókat.
A fiamnak csokin kívül nem tudok mit, még most jó is, hogy ma elutaztak.
Boldog gyereknapot!
A fiam is 33 éves, és kapott kindercsokit szokás szerint gyereknapra, ahogy a barátnője is;)
Csatlakozom!
És minden HOXA tagnak is kívánom, Boldog gyereknapot!🙂🌞🍀❤
Ez az "elvárom" szó kicsit morbid nem gondolod🤔?
Én nem várom el hogy felköszöntsenek,mivel már nem vagyok gyerek, de biztos vagyok benne, hogy fel fognak!🙂
Mi az h elvárod!!!??
Talán örülnél neki!
Én addig vártam el, amíg saját gyerekem nem lett.
Na jó, nem elvártam, csak vágytam rá. Gyerekkoromban sokáig nem is tudtam, hogy van ilyen. Aztán egyszer nagy gyerekként kaptam vmit erre a napra. Nem is értettem, hogy miért, aztán azt nem, hogy addig miért nem kaptam semmit, de örültem neki.
Most a saját gyerekemmel megtartjuk, kap ajándékot és programra is elmegyünk. Az ő boldogsága az én ajándékom.
Gyereknek érzed magad ? A gyerek fogalma más, mint a valakinek a gyereke.
Kitől várod el ? A szüleidtől ? Tőlük sincs okod elvárni ! Senkitől nincs jogod, okod elvárni. Ha valaki mégis felköszöntene, légy boldog, köszönd meg ! De ha előfordulna, nem hiszem, hogy az illető felnőttnek tekint Téged.
További ajánlott fórumok:
- A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk?
- Fontosnak érzed, hogy Nőnapra felköszöntsenek? És ajándékot is vársz? És mit?
- Mit gondoltok arról, hogy egy lány felköszönt egy fiút születésnapján és a fiú ezt írja vissza neki?
- Senkim sincs, aki felköszöntene ma, a születésnapomon. Küldenél egy virágot?
- Elfelejtett felköszönteni a születésnapomon :(
- Lányom ma 30 éves. Honnan szerezzek be kép kódokat a felköszöntéséhez?