30 napos aktív árpa kúra. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Én szeretem az ízét! :)
10 kilót viszont nem kell híznom, sőt, 5-6 kg-nál nem is szabad többet, úgyhogy akkor ez nekem felejtős. Sok édességtől tudok hízni, de mostanában nem is kívánom, na meg nem túl egészséges...
Köszönöm szépen, átolvastam.
Sajnos azon a fórumon sem nagyon tolonganak. :(
Mindenesetre még nem adom fel, ha találok valamit, akkor megírom. Addig meg marad a vacsi kiváltása.
Szia! Ezt a hoxa cikket találtam, as után a fórumon írnak, de nem 30 napos diétáról van szó! Én lehet kipróbálom.
Szia!
Árpacsíra őrlemányről van szó.
Rendkívül kedvező élettani hatásai vannak. Többek között csökkenti a koleszterin szintet, megszünteti a székrekedést, hasmenést, puffadást.
Eltávolítja a bél faláról az erjedt szénhidrátokat és a rothadásnak indult fehérjetartalmú anyagokat. Kiváló méregtelenítő.
Lassú égésű szénhidrátokat tartalmaz, ezért kiegyensúlyozottan emeli meg a vércukorszintet.
Szóval lehet vele fogyni (is).
Szia!
Én a múlt héten vettem, párszor azt vacsiztam.
Ettől még én sem érzek semmit. Talán csak azt,hogy aznap nem csokiztam be estére.
Annyi jót lehet hallani róla, ezért is izgatja a fantáziám a kúraszerű fogyasztása.
A 30 naposról sehol sem találok infót. :(
Valamikor hallottam róla, de akkor elengedtem a fülem mellet. Most viszont bevállalnám, de sajnos arra sem emlékszem, hogy hány naponta lehet egy-egy étkezést visszavenni, és arra sem, hogy egy-egy szakasz hány napig tart. :(
Durván az a lényege, hogy az első napokban 5x étkezést helyettesít, utána már lehet fogyasztani zöldséget és gyümölcsöt tízóraira és uzsonnára, még később vissza lehet venni a könnyű ebédet.
Sziasztok!
Végigcsinálta már valaki a 30 napos aktív árpa kúrát?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, ill. az eredményekre
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítő kúra 2012. 01. 07.
- Aktív árpa
- Tanácsokat kérnék, 3 gyógyszertárba nem kaptam a tápszert a 10 hónapos babámnak, adtak helyette beba aktiv egyet ti adnátok a babának?
- Mit tegyek, ha 14 hónapos gyermekem nem aktív a mozgásban?