3 hónapos baba utálja az autózást és a babakocsit (beszélgetős fórum)
Én megnézétném a gerincét, az izületeit, csontozatát. Valamiért fájhat neki valahol olyankor.
A gyerekek általában élvezik az autózast.:-)
A babakocsiból.
.
Egyébként, ha nagyon nem bírja érdemes hordozót venni, mei-tait, vagy kendőt, nagyon sokféle van...
Autóra sajnos nincs ötletem.
Mármint a babakocsiból vagy az autóból?Autóból nem vehetem ki,de egyébként ilyenkor kb 3helyre megyünk pl:vásárolni úgyhogy közben mást is lát,akkor nem is üvölt amikor a tescoban vagy máshol vagyunk csak ha visszarakjuk a kocsiba..
Bababkocsiból kiveszem,addig csöndbe is van,de ahogy visszarakom kezdődik..és miután van egy tesója is aki összevissza rohangál rá is figyelnem kell,nem lehet emiatt egyfolytában a kezembe a kicsi
...és ha ilyenkor kiveszed, kicsit ringatod, és visszarakod?
Levegőzni máshogy szokott?
Az a baj ő kb fél órát alszik egyhuzamba és miután felkel a babakocsiba már üvölt is.
Az autózás ami a legrosszabb.Ma példál délután 3ig 20percet aludt összesen mert úton voltunk akkor már nem volt ereje az ordításhoz és így aludt el a kocsiba..
Nálunk sem nagyon szerette, de az utóbbi időben kezd hozzászokni-én akkor kezdtem levinni, mikor fáradt volt, így némi nyafogás után elaludt benne.
Az autó passz-azt szereti a kisfiam.
..és kb 5perc és újra üvölt..kiakar jönni
Az autó még rosszabb..képes egész nap nem aludni de egyszerűen képtelen elaudni a kocsiba,megállás nélkül üvölt..na én még ilyen helyzetben nem voltam,állítólag a babák szeretik a babakocsit,autót..mit csináljak szerintetek?Hátra nem tudok ülni,mert hányingerem van hátul.
Sziasztok!
Szerintetek hogyan lehet hozzá szoktatnie egy 3hónapos babát,hogy ne üvöltsön az autóban?
Itthon mint egy kisangyal,mosolyog,elnézelődik órákig,alszik minden ok..de ahogy kitesszük a lábunkat megváltozik minden.
Tudni kell róla,ő csakis hason tud aludni.
Beteszem a babakocsiba és hiába akkor kelt fel,ő egyből hason akar lenni.Hasra teszem de mivel nem fáradt így üvölt.Megfordítom,még az ülést is egy picit megemelem,egész játékbolt van már felaggatva
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Buszon utazva miért kell kivenni a gyermeket a babakocsiból?