3 gyermekkel új párkapcsolat (beszélgetés)
Kirándulni lehet most is. Jön a hó, el lehet menni majd hógolyózni :-)
Barátod (párodnak nem nevezném még) megismerheti a gyerekeket és a gyerekek is őt.
Igen az új párkapcsolat még nem jelent semmit még nagyon az elején vagyunk ill a gyerekek és a párommal még nem találkoztak félek, hogy hogyan tudna működni igazi párkapcsolati szinten a párkapcsolatunk azért valljuk be nem egyszerű az élet 3 gyermekkel főleg úgy hogy neki nincs tapasztalata gyermeknevelés terén és akár mennyire is szeret mégsem látott még anyaszerepben :-(
Igen a férjem csalt meg 18 éves házasság ért véget utolsó kapcsolata 2 éves és még mindig tart
Csak tele vagyok félelemmel van egy párkapcsolatom 4.5 hónapja a kislányom tudja a fiaim még nem de még a párom és a gyerekek nem találkoztak.Félek az első találkozástól... (pandémia miatt is halogatom talán könnyebb lesz az ismerkedés egy közös mozi v valami program mintegy lakáson.
nem tudom merjem e magam átadni teljesen ennek a kapcsolatnak....
Neki nincs gyermeke ill még nem volt házas
Hogy ne lenne.
Anyukám 2 gyerekkel vált el, 5 és 7 évesek voltak a tesóm és megtalálták egymást apukámmal, majd megszülettem én. Tesóim is ugyan úgy apu gyerekei mint én. A vérszerinti apjukat nem tekintik apjuknak.
Igen.
Vannak sokan.
Nekem egyik férfi ismerősöm most egy 4 gyermekes hölggyel ismerkedik. :)
Fel a fejjel, biztos találsz valakit, aki megbecsül.
Sziasztok!
Válófélben vagyok :-( (férjem hűtlensége miatt) 3 gyermekem van 10 8 7 évesek.Érdeklődnék van e olyan személy aki válás után gyermekkel megtalálta a boldogságot újra és az új párja is elfogadta a gyermekeket.
További ajánlott fórumok:
- Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?