23. hetes terhes vagyok... és egyáltalán nem kívánom a szexet... ez normális? (tudásbázis)
Most dicsekszel, vagy ezzel segítesz a fórumindítónak?:):):)
MOndjuk 16 hetesen még én is így voltam, szó szerint éjjel-nappal:) Más kérdés, hogy akkor az orvos tiltott el tőle:)
Alapvetően hiányzik, hogy szexeljünk, hogy együtt legyünk csak nem vagyok a szó szoros értelmében beindulva.... pedig eszméletlenül szeretem, ő a mindenem :)
tudom, tudom, hogy semmi sem szentírás.. kinél így van kinél úgy :)
valószínüleg tényleg "csak" annyi kellene, hogy lelassítsunk egy kicsit és hogy ne csak kutyafuttában legyünk együtt.. minden értelemben... :)
este mindig van egy kis összebújás, de azt hiszem, ennél már tényleg több kellene nekem, hogy beinduljak :D mondjuk egy egész együtt töltött nap... remélem hamarosan keríthetünk rá sort...
úgy tervezem januárban már nem dolgozom, talán kipihentebb is leszek :)
bár akkor meg kezdődik a "terep-rendezés" :) gyerekszoba-kifestés, bútor hajkurászás :) egyéb nyalánkságok
igen, amúgy az első babánk :) és egyelőre nem mutatta meg magát.. mármint, nem tudjuk, hogy fiú vagy lány :) majd talán januárban a 4D-n kiderül
köszi mégegyszer a hozzászólásokat :)
Szia!
"Elvileg - "papíron" - ebben az időszakban "kellene" a legkívánósabbnak lennem "
Azért mert az van leírva egyáltalán nem jelenti hogy úgy is van!Mindenki más,máshogy hatnak rá ilyenkor a hormonok,ha meg még fáradt is vagy akkor pláne ne csodálkozz.
Mi a férjemmel a terhességem alatt össz-vissz 2X szeretkeztünk,mert egyáltalán nem kívántam a dolgot,az én agyam akkor már a baba körül járt.
Persze,meg lehet oldani máshogy is a dolgokat,ezt hadd ne részletezzem :)
Egy barátnőm meg pont az én ellenkezőm volt,csóri férje már alig bírt vele,annyira be volt indulva állandóan a terhessége alatt :)
Ha gondot okoz akkor beszéljétek meg.
DE,azért mert dolgoztok és rohanás az élet,igenis szakítsatok időt egymásra!ha más nem pár perc összeölelkezésre,mert ha meglesz a baba,az első időkben igencsak ő fogja kitölteni az életeteket,egymásra aztán nem fog jutni sok idő.
Úgyhogy szerintem ne érezd magad furán,beszéld meg a férjeddel,és ne kötelességnek érezd a dolgot!Neked ennél most "fontosabb" dolgod van :) készülni a legszebb-leggyönyörűbb időszakra!
Szép babavárást!
Amúgy csajszi vagy legény lakik a pocóban?
Terhességben felsorolhatatlanul sok dolog és mindazok ellenkezője is normális. Te azt írtad, nem kívánod. Ha nem kívánod, akkor addig, amíg ebből a kapcsolatotokban nincs probléma, addig ne is csinálj magadnak, csak azért, mert más kismamáktól azt hallod, hogy végig változatlan házaséletük volt a terhességük alatt. Azt csináljátok, ami nektek jó. Ha nem megy, csak nyögvenyelősen, akkor az senkinek sem jó, megéri erőltetni, csak hogy elmondhassa valaki, hogy neő ebben is végig szuper volt:)?
Ha viszoönt csak a fogalmazás volt pontatlan, és valójában szeretnéd, csak nincs meg hozzá a megfelelő alkalom, hangulat, akkor arra energiát kell fordítani, mert ha most nem telik rá idő, akkor később a baba mellett még annyira sem fog.
Szia szerintem ez változó.És ahogy irtad fáradt is vagy.Ha ezt Párod is megérti akkor ne aggódj.
De mivel feltetted a kérdést biztos akarod csak nem érzel akkora késztetést rá.
Szerintem ha rá szánnátok az időt beindulnál :-D
Első baba?
Elvileg - "papíron" - ebben az időszakban "kellene" a legkívánósabbnak lennem ilyen szempontból is... aztán jóformán semmi...
mondjuk még mindig dolgozom és nagyon fáradt vagyok... lehet, hogy ezzel van összefüggésben?
kimerült vagyok és örülök, hogy élek...
rohanás az életünk, a párom is csak dolgozik, mikot nem dolgozik meg tanul... nem is emlékszem, mikor töltöttünk utoljára együtt egy napot... :(
nektek mik a tapasztalataitok?... :)