2022-es babák, babavárás, félelmek (beszélgetés)
Egyébként nem is értem minek a havi védőnői konzultáció. Szerintem itt a legfontosabb a nőgyógyászati illetve az egyéb vizsgálatok. :D
Engem csak felhúz a súlymérés 😅
Hát nekem érdekesen adta ki a kiskönyvet. :D Amikor a kisfiamat vittük oltásra, akkor adta oda.
Nem sűrűn rendel be magához, talán ha 2x voltam nála. Őszintén szólva, nem bánom, nem szeretnék semmit összeszedni.
Szia! Ilyen tüneteim voltak. Kb 5-6 hetes vagyok.
2. baba, augusztus közepére várom.
Sziasztok! Csatlakozhatok ?🙂
Most derült ki,hogy kisbabànk lesz. Pontosabban jön a kistesò😊
El sem merem hinni,hogy ez velünk törtènt.
Az a helyzet, hogy a kisfiam most mùlt 4 èves. 3 évet vàrtunk rà, beültetèsből sikerült.
Most viszont teljesen màs a helyzet. 2 ève pròbàlkoztunk, 3 sikertelen beültetèsem volt,egy sem sikerült. Október 6-àn volt egy mèhtükrözèsem.
November 12-èn kaptam meg a 3.ismètlő oltàst. Rà egy hètre meg kellett volna jönnie, de nem jött meg. November 20-àn csinàltam tesztet ami pozitìv lett. Most hètfőn voltam orvosnál,minden rendben. Mèhen belül van,mèg csak petezsàkot lehet làtni, szìvhang mèg nincs.
Sziasztok,mi nemrég döntöttük el,hogy szeretnék gyereket.
Első gyerek lesz,remélem hamar összejön,nagyon várjuk már.
igen, szerintem is, azt érzed, amikor megvan az igazi :)
még van időtök. én még azt csináltam, hogyha valahol láttam egy nevet, ami tetszett random megírtam a páromnak, ő pedig egyből reagált rá hogy off, vagy nem rossz :D így is összegyűjtögettem párat, és utána listáztunk is :)
menni fog :) olyan izgalmas dolog egy kis csöppségnek a nevét kiválasztani :)
babát érezted azóta mozogni?
De jó..
Jó ötlet.., már mi is végig ragtunk már 1000 nevet de még nincs meg az igazi.. Azt ereznem kell, sztem 🤣
24. hétben :) én már elég régóta érzem, a 16. héttől, hogy mozgolódik, mostanra már elég erőteljesen rúg :) de én is nagyon vártam már a pillanatot.
a nevekkel kapcsolatban, mi azt csináltuk, hogy mindketten végiggörgettük az összes anyakönyvezhető fiúnevet külön, felírtunk kb. 5 nevet egy papírra, ami tetszett, majd cseréltünk és végignéztük a másik listáját. átbeszéltük, kihúztuk ami tuti nem, és mi így találtunk egy szem fiúnevet, ami mindkettőnknek tetszik :D
Igazándiból tüneteim nincsenek. Most hétvégén voltunk anyosomeknal ahol kemencében sutottunk oldalast karajt... Haaat en most elosszor végig hánytam az egész ejjelt, mert olyan rettenetes gyomoregesem, savam van volt 🙏😝🤮 szörnyű
Egyszer zuhanyzás közben ereztem vmi furi belmozgast, illettve egyszer este az agyban. De en már ugy várom h ugy igazándiból erezzem.. 🙏 Te most hányadik hétben jársz?
nálam is ugyanez volt :D kislányt szerettem volna, teljesen azt is éreztem, és hopp kisfiú :D a kezdeti sokkot már kihevertük, de még mindig furi :) mi december 6-án megyünk újra, már nagyon várom, hogy láthassam :)
vannak esetleg tüneteid? érzed mozogni a babát?
Csináltam, de sajnos negatív lett.
Nem vagyok elkeseredve, hiszen korai volt még.
Pénteken lesz a nemvárt napja, akkor újra tesztelek :-)
Mazsola!
Csináltál tesztet? Eszembe jutottál tegnap, izgultam érted 😊
Gratulálok Cseresznye! 😍
Boldog babavárást neked! 😊
Majdnem 17 :)
Te most hány hetes vagy?
óó, az olyan szep, mikor eloszor erzed mozogni, en elsirtam magam 🤍 most ezt ugy mondom, mintha olyan nagyon regota ereznem en is, pedig csak 3 hete kezdodott😄
hany hetes leszel a kovetkezo vizsgalatkor?
Sziasztok!
Mi jövő héten megyünk, remélem kiderül már, hogy kit rejt a pocak. Pár napja érzem már a mozgásait is.
Ki hogy van?
Sziasztok! Rég jelentkeztem, nos 5.napja nem jön meg,
Tele vagyok + erős tesztekkel 😇
November 2 megyek orvoshoz, addigra ket nap hiján 6 hetes leszek :)
Remélem minden rendben van.
Néha belenyilall a méhembe, érzem, remélem ez nem jelent rosszat,
Csak a szalagok stbstb húzódnak meg tágul ott bent minden 🙂
Ti h vagytok?😎