2021 szeptemberi babák (beszélgetés)
A vérvétel az igrn de a hasi UH már a rossz vérvételi eredmény miatt volt. 😕 azóta megvolt a kövi vétvétel ahol a májfunkciók mennek vissza és a gyulladás is csökkent. De még mindig 36.9 a hőm, ami tudom hogy kicsit magasabb mint szokott.lenni.
17. hét, anno a kisfiammal is így volt 4 éve :)
Elhiszem,ez a legrosszabb,mikor az ember nem tudja mi van vagy mi lesz..a vizsgálatokat neked a terhesség miatt csináltak?
Az nagyon szuper , baszzus nagyon sokat fogytam. Én erről még mindig csak álmodom.mennyivel jobb így kezdeni a terhességet,mint parazni,hogy mennyit fogsz hízni.. pontosan mennyi idő terhes voltal amikor megmozdult?
Nekem megmozdult, így 3 napja nem hánytam :D
96 kilóval kezdtem a terhességet, 87-ig lementem, most 88/89 között vagyok.
Szia, én is ugy érzim hogy kevesebb kajától is tele vagyok 😊 puffadás hála nincs, de a gyomorégés az van... hát mi elvagyunk, visszatért a hőemelkedés és megint 4 naoja tart... a doki nem jön rá miérz. Közben a labot eredményeim is rosszak. Máj, gyulladás, pajzsmirigy😔kivagyok😪 tegnap voltam hasi UH-n ahol minden szervet megnéztek, minden ok. Kért a háziorvosom PCR tesztet nem-e covid de 3 negatív gyorstesztem van igy nem hiszem. Utána vérvétel kontroll de hogy utána mi vagy mitől van valahol gyulladásom nem tudni... utálom ezt a tehetetlenséget, tétlenséget. 😔
Haho! Nagyon el vagytok tűnve! Nálatok is van puffadás és hasfeszülés? Komolyan mondom már alig merek enni,mert bármilyen keveset eszem,jön egy borzasztó teltségérzet ,aztán puffadás és gyomorégés🙄. Nektek milyen tüneteit el vannak?
Na,de szuper! Már az,hogy jobban vagy. Én nem tudom eldönteni,hogy a terhessegtol vagy a covid utáni állapottól vagyok ennyire mocskosul fáradt😔😔. Ráadásul a legkisebb dologtól is kifulladok, néha a beszedtol is. Úgy lihegek,mintha futottam volna pár kört. Van így ezzel más is? Én nem emlékszem ilyenre az első terhességeimnél. Vagyis de, csak sokkal későbbről.
Mi küzdünk a nevekkel😆 most tetszik a Vencel,de főleg a Venci formája, és a Mirkó is egy kicsit. A Lia Emma nagyon szép🥰🥰, de hogy lenne mégis kislány🤗
Szia Betti, igen, már jobban vagyok, valószìnűleg foforvosnál voltam múlt szerdán és ott ugy szétbatmolta az inyem hogy begylladt ezért volt hőemelkedésem de már elmúlt. A neveken már nem.kell gondolkodni, az 1. Perctől megvoltak. Ha mégis kislány akkor Lia Emma , ha fiú akkor az apukája után Árpád éa megkapja mellé a Milánt 😊neked vannak kedvencek?
Ne izgulj! Azért nem csak a covid létezik,persze én is állandóan parazok . Jobban vagy már? Van már nevötletetek? Én mindne nap nézegetem őket,mikor van egy kis időm.
Sziasztok csajok, elnézést hogy eltűntem de kicsit mozgalmas volt az elmúlt pár hét. Örülök hogy sok jo dolgot olvashattam rólatok és jól vagytok😊 mi is megvagyunk, már 14 hetes a kis babó és az uh alapján 80%-ra mondta a doki hogy kukacos 😊 most egy kicsit stresszes vagyok mert 3 napig hőemelkedésem volt de nem tudni hogy miért. ( nem covid mert 2 tesztem.is negatìv lett)
Szerencsére nem kell gondolkodnom ezen, mert kislányom lesz :D
A fiam Zalán, de csak Zazi (apuka Zoltán)
A Botond tetszik,a humort hogy becezned? Én a becezessel vagyok megáldva. A kisfiam Zénó. Nagyon szeretjük a nevét. Legoza Zénó. De sosem hívjuk így😆😆😆 mindenki zsobinak hívja. Ez a kettőnk nevéből jött létre,mert sokáig nem találtuk a megfelelő nevét(kb 8 hónapig)
Hunor lett volna, ha fiú, vagy Botond :)
Akkor ti is jó sokat vártatok rá. Nálam is a pajzsmirigy el volt probléma,de ezt egy évig nem tudták megmondani😤.
Tegnap végre megvolt a genetikai ultrahang is. Mostmár tényleg minden rendben, annyira boldogok vagyunk. A nevéről fogalmunk sincs, bombazhattok fiunevekkel! Eddig tetszett a Zombor, úgy két másodpercig, ameg át nem gondoltam a becézett formáját😆
Februárban határoztuk el, hogy nah jó legyen (a 3. gyerek első két éve nem volt zökkenőmentes, fel kellett dolgozni ezt azt), de pm alulműködés miatt nem akart jönni. Amígy a tsh érték nem normalizálódott. Novemberi vérképen végre 2 alá ment a tsh, decemberben pedig össze is jött :)
A döntős down szindrómas akart lenni🙄
Az ige,szép nagy család vagytok. Akkor gondolom a lányok örültek,hogy kislányt kapnak.az én fiam is 4 ,ti direkt tervezték így, hogy gy ennyi idő legyen köztük vagy így jött össze?
12/10 évesek a nagyok, Ők lányok
A fiam pedig 4 éves.
A fiam előtt volt két vetélés, és a fiam 34 hétre született.
4-eske pedig a nifty és uhu alapján is lány.
Akkor neked sem egyszerűen jött össze..🙄 Nálunk O lesz a második fiú. És volt a döntős babának és két vetélés. A döntős babának is fiú volt. Szóval lehet nekünk ez a specialitasunk😁. Nem bánom,hogy újra fiú, hátha így közelebb állnak majd egymáshoz. Szerettünk volna kicsi korkülönbség, de vegul4es fél év lesz. Nálatok mennyi?
Velem barátnőm bejöhetett.
Nekem lányom lesz megint :D
NEkem két vetélés és egy kora baba
Már 15 hétnél jársz azta! Én holnap után megyek a genetikai uh-ra.mar jött is egy email,hogy nem mehet be hozzátartozó...remélem legalább videózni lehet. Neked mi a baba neme?
Nekem is a kOrom miatt, és azért,mert 2 éve volt egy 18hetes terhességem amikor kiderült,hogy down szindrómas a baba.
Betöltöttük a 15.hetet. Még mindig hányok, de az ovi/suli zárás miatt home office van. Vettem magzati szívhang figyelőt :D
Szerdán terhesgondozás.
Muszáj? NEked miért?
Nekem a korom miatt
Veletek mi újság? Ki,hogy van? Meseljetek már! Nagy a csend.
Igen.de nekünk muszáj volt a Nifty.
Nifty teszt, megmondja a nemét is, mert a gyerek DNS-ét vizsgálja anyai vérből.
Köszönöm szépen! Igen teljes mértékben egyertértek Veled!
További ajánlott fórumok: