2012 decemberi Babák (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Regina is megszületett :)
2013.01.01-én reggel 5 órakor.
2950 g és 55 cm lett.
Regina lett a megye első Babája :) Már első nap celebb lett.Címlapon voltunk a megyei újságban :)
sziasztok!
Nálunk is megérkezett Livike december 28.án :) ma jöttünk haza a kórházból
Szia!
El érkezett a hétfő.Kivi vagyok,h.meg született már a Babád,vagy ma inditják?
Mi még egyben vagyunk.
Ahoz képest,h.26-ra voltam ki írva.
Tegnap is még csak 1 ujjnyira voltam nyitva,tegnap előtt is.
Holnap megint megyünk,szerdán lehet be fektetnek.Ha addig semmi.A szülésznő azt mondta,h.10.nap körül inditják.Mátéval is így volt!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Sziasztok! 2012 december 12-én 12 óra 30-kor megszületett a kis Rékám!3350 grammal ,50 cm.
Most már itthon vagyunk ,tejecske nem sok van ,de kap kiegészítést.Boldog Új Évet kívánok mindekinek,és jó babázást!
Szegénykém :( Nagyon sajnállak.Egyből be kellett feküdnöd amikor letelt az időd?
Nálunk ha minden oké 1 hetet még otthon lehet lenni,2 naponta kell menni NST-re,meg m.víz nézésre.Utána be fektetnek.
Kívánom,h.bújjon ki a Pocaklakód hamar.Én már tudom,h.milyen rossz bent feküdni a "semmiért",mármint,h.nem is szül még az ember csak vár.
KITARTÁST!KITARTÁST!
Nálam sem tudtak Mátéval magzatvizet nézni.Többen és többször próbálkoztak anno.
9 nap túlhordásnál mondta a Főorvos,h.ilyen nincs,h.nem lehet meg nézni,9 nap túlhordásnál.Akkor éjjel meg inditották.
Kivi leszek a holnapi napra.Szeretném,h.szüljünk :)
Ha nem,szerdán megyünk és ki derül,h.MIZU?
Tudtak nézni magzatvizet??
Én a Kisfiammal 10 napot húztam rá.Már be fektettek és a 9.nap éjjelén indították meg.Éjfélkor rakták fel a tágítót és reggel 9-kor született meg.De reggel 7-ig aludtam :)
Én szerdára vagyok ki írva.Reginával meg beszéltem,h.hétfőn ne szülessen meg.A Szenteste miatt,de legfőképpen,mert a hentes doki lesz.Kedd legyen a mi napunk.Jó a doki meg a szülésznő...majd ki derül.
Szerdán NST,méhszáj viszgálat és magzatvíz nézés ha addig semmi.