2009 nyári babát várók társasága (beszélgetés)
Szia!
Szerintem egyáltalán nem késtél le róla. Nekem a dokim mondta, hogy ráérek dönteni erről 36.hétig, majd akkor utánanéz, hogy ki nincs akkor szabin és esetleg ki lehetne a szülésznőm.
Ezt sajnos nem tudom. Nalunk csak szuleszno van jelen a szulesnel es nincs mod valasztani, az van, aki eppen van. De eddig akikkel talalkoztam mind nagyon jo es kedves volt.:)
Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy mikor esedékes szülésznőt választani? Én a 30. hétben vagyok és egy ismerősöm szerint már elkéstem...
Sziasztok, köszi a válaszokat. Igazából 120-nál nagyobb ugysem fér el...
Igen, mi is ebben biztuk. Aztan olyan hamar jottek a tesok, hogy mar a harmadik kisagyat vettuk meg.:)
mi is 160ast vettünk. Úgy gondoltuk, ha kinövi veszünk neki gyermekheverőt, addigra meg remélhetőleg jön a kistesó és átadja neki a babaágyat
Szerintem is elég a kisebb kiságy.Az átalakíthatósat se tudja sokkal tovább használni, inkább akkor kell egy rendes gyerekheverő.Amúgy meg az se teljesen biztos hogy fog benne aludni.Az én lányom 7 hónapos kora után nem volt hajlandó.
Boven eleg neki. Az en 2,5 eves fiam siman elfer benne. Persze ennyi idosen a legtobben mar nem kisagyban alszanak, de o nem akar megvalni tole.:)
Szia.Mi 170 est vettünk.Az praktikusabb mert heverővé alakítható.Egyébként meg az izlések és pofonok.Ahogy te jónak látod.Én a kényelmes de praktikus dolgokat tartom szemelött.
Szerintetek a 120x60 cm kiságyat "gyorsan" ki fogja nőni a baba?
Keress rá interneten is! Mi a Baross 4D-n voltunk ott 10000Ft és kapsz fotót+videót is. Én voltam a 22. héten és még a 30. hetet ajánlották, mert akkor már jól kivehető az arca.
Attól is függ hogy milyen csomagban kéred, ahová mi megyünk ott van 3 féle a 9900től a 16000ig...
Sziasztok!:)
Mi kora őszi babavárok vagyunk, (szeptember 4.-e), de ha két héttel korábban érkezik a babám, még nyáriak is lehetünk, nyugodtan. Csak, hogy hűek maradjunk a fórum címéhez:)
Mariann: a 4D ultrahang kb 10 ezer forint a legtöbb helyen, úgy tudom.
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki ,mennyibe kerül a 4D ultrahang??
Gripp Hell-t kaptam de végül nem mertem beszedni csak c vitamint.
Kérdezd meg a patikust.
Nekem szoptatás alatt megfázásra valami coryzalia (remélem jól írtam) nevű homeos bogyót adtak...
Szerintetek lehet nátha ellen homeopátiás Gripp-Heel nevű készítményt szedni?
Akkor nyilván nem Pest környékén de azért Mo-n?
Ahol en lakok, ott ez teljesen normalis es elfogadott.:)
Kostyi79 Tényleg otthon fogsz szülni? Honnan jött az ötlet? Csak mert én nem hiszem, hogy merném vállalni...
Sziasztok!
Itt valóban minden kihalt.Minden nap felnézek de nem nagyon tudok mihez hozzá szólni,hisz velünk szerencsére minden rendben van.Csak olvasomőket és tanulok.
Örülök hogy veletek is minden oksi :)
Igen, azt tervezzuk, de itt a korhazban is szuleszno van, orvos csak komplikaciok eseten vesz reszt a szulesben.
Örülök,hogy miden oké nálad!
A szülésznő miért megy hozzád?Otthon szülés lesz?
Nalunk is minden ok. Holnap jon a szuleszno hozzam. Vegre torteneik vmi! Hiaba, itt nem vizsgaljak agyon az embert.:) (Nem panaszkent mondom, ami azt illeti, szerintem jobb ez igy.)
Szia!Úgy látom,sajnos ez a fórum elég kihalt!
Igen,én jól vagyok!És te?
Hello,
Mizu? Mindenki jol van?
A lenyeg: ne aggodj, ha vmi komoly gond lenne, azt eszre kellett volna vennie az uh-n. De nemsokara ugyis mesz megint, akkor majd alaposan megnezik! Minden ok lesz!
Igen eddig adtam neki... Szerintem az a baj, hogy rengeteg kismamája van és valahogy nagyon nincs meg a személyes kontakt.
További ajánlott fórumok: