2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Sziasztok!
Várok mindenkit akinek Májusi babója van a "2008 Májusi Babák" klubba!
Nocsak-nocsak?!
Úgy látom Dóri nagyon rutinos vagy már:)Nahh majd ha Hankamanka mászni kezd:)
Sziasztok Anyukák,
látom, egy ideje nem írkáltok, én meg ismeretlenül idejövök, ne haragudjatok érte kérlek, nem akarok sok vizet zavarni. . . az a helyzet, hogy már teljesen elleptek minket a kinőtt kisruhák, vészhelyzet állt elő!!!
Szóval bocs az OFF-ért, de ha esetleg amúgy is érdekel benneteket 86/90/92-es méretű szép kislányholmi, keressetek meg egy priviben, aztán mondom az elérhetőségem. . .
márkás és jó minőségű, állapotú dolgokról van szó, elsőkézből, nem leharcolt rongyokról!!! (Benetton, Cherokee, Hollandiában vett egyedi darabok stb. . . tavaszi kabátok, mellény, sapkák, kardik. . . ) Csupa kislányos gyönyörűség nagyon olcsón! Írjatok. . . segítsünk egymáson. . .
És mégegyszer bocsánat a zavarásért!
Lányok!
Boldog Új Évet kivánok!
Sziasztok!Én is boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!Legfőképp egészséget,mert ha egészség van,akkor minden van.
Puszi.Tavaly még kölyökpezsgő volt,idén már nem:)
Zizi
ui:Kistesó:)Hát' lassan aktuális téma lesz valóban.Hihetetlen...
Kedves "első" kedvenc Fórumom!:)
B.Ú.É.K!:)
Ha olvastok Csajok......Szeretettel kívánok mindannyiótoknak Boldog Új Évet....és várom a híreket,hogy kinél mikor érkezik a kistesó!:)
Dóri!:)Te már befutó vagy!:)
Sok puszi:Era
DE amúgy meg nem bánok semmit!:)
Imádom a gyerekeimet....mint minden Anya a saját gyerekét!::))
Ehhez viszont kellett az 9 hónap!:)
Nem vagyunk egyformák mi nők.....
El tudom képzelni,hogy van aki szeretett terhes lenni,de én sose értem rá "csak terhes" lenni,én dolgoztam,és elláttam a családot,illetve tettem a dolgom....
Értem és egyet értek Veled!!!
nem tudom mi jo abban mikor hizol x kilot, vizesedik a labad, nem tudod meg a labkörmöd sem egyedül levagni :D
persze az eleje az jo, mar ha nem hanysz össze-vissza, ha nincs semmi gondod. Ha nem szakad szet a derekad, stb. Nos Timoval mondhatni jo volt terhesnek lenni. De nem is volt mellette meg egy gyerekem akiröl gondoskondom kell, csak az uram, aki eleg önellato tud lenni, meg a kutyam, aki beerte napi 3 nagyobb setaval.
Most meg! Timo van hogy fel orat hisztizik a labamnal hogy vegyem mar fel, es nekem vagy a szivem szakad meg hogy azt mondom nem, vagy a hatam/derekam, mert felveszem. Egy csomo mindent nem tudok vele ugy csinalni ahogy szeretnem, mert van pocak. Na nem mintha erröl a pocak tehetne, hiszen en/mi akartuk ezt a pocakot, de attol meg sokszor "teher". Edes teher, ha ugy tetszik, de teher. Aztan az vessen meg erte, aki meg nem erzett igy. Mert szeritnem ilyen nincs, max nem valljak be.
Hát nem tudom.....szinte mindenkitől csak azt hallottam,hogy mennyire imád pocakos lenni,én meg sunnyogtam nagyokat....hogy én máshogy érzek!:(
Szinte szégyelltem magam..:(
Persze,voltak nagyon jó,és megható pillanatok,de én akkor sem szerettem igazán!:(
Való igaz.....Tőled nem olvastam....:)
hol olvastal te olyat tölem hogy en szeretek pocakosnak lenni? :) szerintem aki mind a 9 honapban szeret az lenni azzal valami nem ok :D
Persze, van egy csomo pillanat mikor tök jo meg minden. De valoban jeleneg Timoval inkabb hatrany.
De....én is a meló miatt lettem ilyen éjjeli bagoly!:(
Szergénykém....talán most ledöbbensz(mint sokan mások is),de én nem szerettem pocakos lenni!
Annyi mindenben korlátozott a vége felé a nagy pocak,hogy már inkább nyűg volt,mint édes teher!:(
Sajnálom.....de én így éreztem!:(
hat a melom mellett volt idöm hozzaszokni. Bar neked is, nem?
de nem mondom hogy mondjuk egymas utan több 5-6 ora alvasos ejjel utan nem vagyok türelmetlenebb vele meg ugy amugy is.
De jelenleg ugy vagyok, hogy a hasamtol ugysem tudok aludni, akkor miert a tv elött forgolodjak ha lehet hasznosabbat csinalni :)
Én is mindent akkor csinálok szinte mikor Nóri alszik!:)
Egyszerűen nem lehet tőle.....
Még szerencse,hogy jól bírod az éjszakázást!:)
:::DDD
Na hallod....sztem jövőre befonod a hajad....két pici gyerek mellett...:)
Én alig tudok valamit normálisan megcsinálni,pedig csak Nóri kicsi!:)
apa is ezzel cseszeget. Minek nekünk annyi, mondvan ketten esszük es a nyakunkon marad. De bevallom az utobbi idöben tiszta ideg vagyok, es ugy erzem ezalatt kikapcsolok. Meg siman sütnek 3-4 felet. Es allandoan este/ejjel jön ram a süthetnek :D
Amugy mindenröl foto keszül, hogyha jövöre nem lesz kedvem vagy idöm, vagy energiam, akkor majd nezegetjük az idei kepeket az asztalra teve a sütistalon :DDD
Ne is mondd!!!:)
Még sehol se vagyok!!!:(
De gondoltam beírom,hátha nem tudok jönni holnap...:)
Dóri basszus!Te nagyon belejöttél!:)
Már nem is számolom,hányadik féle sütit gyártod!:)
Sziasztok Csajok!
Nagyon sok Szeretettel kívánok mindenkinek Áldott,Békés Karácsonyt!:)