20-30 évesek beszélgetés-ismerkedés-barátkozás (beszélgetés)
Szisztok jó estétkivánok!
Leginkább Hatvan es Gyöngyös körzetéből szeretnék lányt baratot keresni
Sziasztok!
30-as igényes nem kamus jóképű és alakú miskolci független mosolygós pasiként ismerkednék barátkoznék lányokkal nőkkel.Sokszor szeretek lelépni a valóság ösvényéről....és megélni a pillanatokat.Ha szeretnéd megélni a létezés örömét velem...teleportáld magad ide mellém.
Sziasztok!
Igaz néhány évvel túl vagyok a 30-on, de ha van aki szeretne barátkozni itt vagyok.
Sziasztok!
Én egy mozgássérült lány vagyok, aki nagyon pozitív, mindig meglátja a jót a világban. Imádok olvasni, nagyon szeretem a verseket, a különböző kultúrális programokat, a filmeket, színházat vagy csak úgy leülni egy kicsit beszélgetni valakivel egy süti/cola mellé. Ha hasonló az életszemléleted, mint nekem és megszeretnél ismerni, akkor írj bátran :) 27 éves vagyok körülbelül velem egykorúak levelét várnám. :)
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok
21 éves lány vagyok.
Valaki barátkozni vagy levelezni? (Veszprém /Balatonfüred és környéke)
Irj ha szeretnél :)
Hello! Andris a becses keresztnevem és Győrben lakom.
26 éves vagyok jelenleg, de úgy gondolom ismerkedésnél barátkozásnál a kor nem számít. :)
Szeretek Rajzolni. A Progresso és a Derwent Pastel ceruzák a kedvenceim. :)
Leginkább Anime vagy valós arcokat rajzolok.
Könyvek terén az Alkonyat, Randall Munroe, Krimi(Agatha C., Poirot, Miss M. etc...)
Imádom a kreativitást.
Szoftver fejlesztő vagyok, de jelenleg kétkezi munkásként dolgozom.
Szeretek sétálni a belvárosban, szépek az épületek. :)
Gyermekeim nincsenek, nővérem gyerekeire szoktam néha vigyázni..aranyosak!
Filmek terén sok mindent szeretek!
Szoktam naplementés képeket készíteni vagy csak úgy az égről. ^^
Sajnos kevés fotózni való van errefelé. :) :/
Nem dohányzom és nem vagyok alkoholista, nyáron néha megiszok egy kevés sört. :D
És nem tartok többre valakit ha az asztal alá tudja inni magát..
Néha megiszok egy jegeskávét hogy el ne aludjak reggel, de nem vagyok függő. :)
Szeretem a mangákat animéket, szoktam rajzaim feltölteni a Deviantra.
Komoly vagyok de belül viszont érzékeny..szeretem a családtagjaimat.. :) Még ha furcsák is. :D
Szerintem jó dolog spórolni, de néha költeni is kell egy keveset. :)
Zenében leginkább Dragonforce, One Ok Rock de vannak régebbi kedvencek mint a Queen, Phil Collins, de Wiz Khalifa és Xzibit is egész jó szerintem! :)
Anime openingeket is szeretem, filmes zenéket, szóval mondhatni vegyesfelvágott a zenei ízlésem!
Persze a könnyedebb lágyabb zenék is jók. :)
email: skullcandyandris@gmail.com
Facebookon 'Andre VH"
Sziasztok. :)
Nagyon szívesen ismerkednék,barátkoznék. :)
Sziasztok!
Hasonlóan mint ti, én is szívesen ismerkednék, barátkoznék :)
21 éves lány vagyok, Győr környéki. Szeretek kirándulni, filmeket nézni, olvasgatni, rajzolni.
Igazából bármiről szívesen elbeszélgetnék; ha gondolod írj nyugodtan :)
Sziasztok!
21 éves lány vagyok.Barátokat keresek. Szeretek futni a Maritszigeten, esetleg ez egy jó program lehetne (még kezdő státuszban vagyok).
Emelett nagyon szeretek sorozatokat nézni! :)
Úgy érzem most szükségem van egy kis kikapcsolódásra. nyugodtan írj rám, ha gondolod! :)
e-mail címem: schreckkatalin@gmail.com
Hello :)
Én 27 éves csajszi vagyok,augusztusban költöztem fel Bp-re,de szívesen barátkozom új emberkékkel :) Mivel van bőven szabadidőm, szeretek beülni valahova egy pohár italra,vagy csak mászkálni.. nézelődni a városban, bulizni,ilyesmik :) Ha felkeltettem az érdeklődésedet,írj e-mailt. solero@citromail.hu
Sziaszzok :)
Pestmegyében keresek barátokat haverokat, 20 / L.
Nyitott őszinte ember vagyok, hasonlo jellegű embereket keresek, mert túl sokat csalodtam már másokban. Sajnos suli + melo mellett nincs sok időm élőben ismerkedni, de ami fontos arra bármikor tudok időt szánni :). Ha szimpatikus vagyok írjatok priviben, mindenkinek válaszolok :*
Sziasztok!
26 éves vagyok, Budapesten vagy Pest megyében keresek új barátokat, szabadidő eltöltésére( beülni valahova, utazni, kirándulni, bulizni,) Leginkább hétvégente. vagy hétköznap estékre.
Írjatok:)
Halli!
Nem rég költöztem Székesfehérvára és jó lenne barátokat szerezni. Aki kedvet érez egy kis levelezésre, vagy élőprogramhoz, írjon bátran. :) ( 22 éves lány vagyok)