2 negatív teszt, de 39 napja nem jött meg, mi lehet ez? (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Írjátok meg mi lett az eredményetek, kíváncsi vagyok.
Én abban a cipőben jártok, hogy első házasságomból van egy 18 éves fiam. Mostani férjemnek nincs gyereke, szeretnénk közösen, ezért 4 éve próbálkozunk. Voltunk mindenféle vizsgálaton, nekem volt laparoszkópia is, ami kiderült, hogy nincs peteérésem, vagy legalábbis nagyon ritkán. Akkor azt mondta a doki, hogy előfordulhat, hogy kiszabadul egyszer, és ha jó időben vagyunk jó helyen, elcsíphetjük. A ciklusom átlaga kb 32-34 nap, és rendszeres, sosem marad ki. 4 éve nem is szedek semmit, nem védekezünk. Ma az 51. napom van. 1 hete teszteltem negatívat. Tudom kéne, de nagyon félek az újabb csalódástól.
Ma én is megcsináltam és negatív,de még mindig semmi:(
Ha tsajnálom...
Na, majd kiderül. Azért de jó lenne...
Te is holnap tesztelsz ugye?
No, megvettem a holnap reggeli tesztemet. Medi Lab-ot kaptam, állítólag (a gyógyszertáros szerint) ez a legjobb. Aztán, ahogy visszajöttem olvastam a neten, hogy volt akinek amikor terhes volt negatívot mutatott, amikon nem pozitívat.
Hát, remélem, engem nem viccel meg!!!
köszi csajok!
én a tavaly márciusban ugyan így voltam,aztán akkor nagyon hamar kimutatta magát,mert este csináltam 1et és az pozitív volt,csak sajnos 12hétben elvesztetem,én nem terveztem,de ha jön,nagyon várjuk.
jelek,hát nem érzek se a melleimnél sem a hányingert,de az előzőnél se voltak ilyen tünetek.talán reggeli émelygés,de az is bírható.
gyógyszert nem szedtem vagy 3-4 éve.
Az elsőnél tri-regol, a másodiknál lindy-nette.
Köszönjük! Remélem Nektek is összejön hamar!
Detto ez,
Ettől félek én is hogy NAGYON SZERETNÉM!!:(Irj,majd hogy mivan veled,ok??
Állítólag a mai bogyóktól nem lehet mar baja...Sokan estek igy teherbe ismeröseim,és a doki a mondta nem kell elvetetni emiatt,mert nem har rá!!Akkor meg szurkolok erted is!!!!:)
Én mar produkálok jeleket is,csak félek,hogy én képzelem már be!!
Van olyan hogy 2.- án kellett megjönnie,és nem mutatja ki a teszt???Járt már igy valaki?? Remény.....
További ajánlott fórumok:
- 6 napja késik, de a teszt negatív. Mitől lehet?
- 21 napja késik. 2 negatív teszt és 2 teszten nagyon halvány csík. A legutolsót 20-án csináltam és az konkrét negatív. Mi bajom lehet?
- 5 napja késik, de negatív a teszt. Lehetek terhes?
- Mitől lehet, hogy több napja késik a havi vérzés, de a teszt negatív?
- A ciklusom 19. és a 26. napján pár csepp vérzésem volt, a teszt negatív mitől lehet?
- Késik a mestruácium 5 napja, teszt negatív, gyógyszert nem szedek, babát szeretnénk. Mitől lehet?