19 éves a fiam... (beszélgetés)
szemtelenségnek is vannak fokozatai
a durva agressziv beszéd és a fizikai agresszió sosem elfogadott
Megértelek. Nekem 13 és 15 éves fiaim vannak, "én csak kötözködni tudok velük".
Mikor visszaszólnak, minden egyes alkalommal helyrerakom őket, de kicsit örülök is, mert nem "bólogató jánosok", nem olyan "minden mindegy-gyerekek", fejlődik az igazságérzetük, tanulják megvédeni magukat.
Jahhhhh
Pedig nekem a Rolling Stones az egyik kedvencem.
De elnézem nekik.
Ahogyan én vissza emlékszem, a mi szüleink is gyakran mondták nekünk, h bezzeg a mi időnkben.
Tehát mi is mások voltunk mint ők.
Szöveg értelmezés?
"Pont olyan, mint a legtöbb fiú. Nyomják a telefont."
Tehát, nyomják a telefont.
A bunkóságra pedig ezt írtam:"A visszapofázást már régen le kellett volna rendezni."
Még vmi
19 évesen már nem kamasz.Felnőtt.Választó-és választható polgár, büntethető teljes mértékben,nősülhet stb.
a legtöbb 19 éves fiú bunkó?Mert azért remélem nem és tudom is, hogy nem
Extra tipp, ingyen: próbáld ki topikinditó,hogy kommnunikálj Te is úgy, gúnyosan,lekezelően,meg hagyjá mág,meg csinálj magadnak kaját,meg most ki a gatyát,
Nekem sosem mondtak olyat, hogy az én házam, az én kosztom, stb., így nem is tudom, hogy esne, ha ilyet mondana valaki...
Én sem látok nagy problémát a felnőtt 19 éves fiúban. Pont olyan, mint a legtöbb fiú. Nyomják a telefont...
Ha eddig mehetett, akkor most miért nem?
A visszapofázást már régen le kellett volna rendezni.
Ahogy már többen is mondták: örülj neki, hogy nem a rendőrök hozzák haza, és nem kell x időnként összeszedni a detoxikálóból, stb...
Csak olyan megalázó, mikor "az én házam,és amíg az én kenyeremet eszed.." A másik, ami bosszant: "annyit eszik a gyerek, hogy már nem győzöm pénzzel.."
Más anya meg imát mondana, ha rendesen enne a gyereke.
Amúgy nem lehet nagyon rossz gyerek, mert segít magától is, és ahogy vakai írta; még mindig jobb, mintha bandázna, kábítózna, bulizna.
Nem találják a hangot egymással.
Én is voltam így a gyerekkel, főleg mikor megnősült. Évekig csak fújtunk egymásra.
Én is hibás voltam, ő is.
?????????
De mint mondtam a szülő nemcsak ad,hanem el is várhat a gyerekétől és az, hogy egy gyerek normálisan beszél,főleg a nőőő!! családtagjaival,az alap.Az én viszonyom igen szoros egyébként anyukámmal,még kamaszkorban is az volt.
Másik fórumon meg azt írtad, a szülőnek mindent meg kell adni a gyerekének, hogy boldog legyen, ebbe benne kell lenni a lakásnak is. Nem lehet, hogy azért morcos a fiú mert 19 éves, és még nem tett az anyukája lakást a feneke alá?
Nem, nem bolondultam meg, csak olyan vagy, mint a szélforgó :D
Lehet, hogy még tanul. Egyébként sem biztos, hogy naplopóskodik.
"Tény és való néha magától is besegít,..." ezt a fórumindító írta.
Szóval azért csak csínján a feltételezésekkel.
Ha nem is nézük,hogy topikinditó anya.
1. Ember.
2.Nő
3. Idősebb
Szóval, márcsak ezért is megérdemli a tisztességes beszédet.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha a fiam 22 évesen nem akar dolgozni?
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Kisfiam 3, 5 éves és alig beszél. Mindenki azt tanácsolja, hogy várjunk, de meddig?
- 4 éves fiam kikészíti a családot:(
- A fiam másfél éves elmúlt és nem beszél. Mit tegyek?
- 21 éves, értelmes, helyes fiamnak eddig még nem volt kapcsolata...