1-1, 5 szobas tavfuteses lakasnak mennyi a rezsije havonta telen, ha egyedul laknak benne? (tudásbázis)
Óóóó, de jó, hogy nem néztem meg mikori dátum...
:o)
A távhő télen 25 ezer is lehet- ez nem függ attól hányan vagytok, viszont ha szabályozható azzal lehet csökkenteni a kts-geket.
majdnem 7ezer a közös ktsg és az elmű az használatfüggő, díjbeszedő átlag 8ezer.
tv, meg hasonlók az szintén szolgáltatótól függ.
Friss adatok, barátném szt:o)
Ha találsz olyant, amiben a fűtést lehet szabályozni, és csak a felhasznált hőmennyiség után kell fizetned, akkor a fűtési díjad havi 1/3-adra csökken, mert csak akkor kapcsolod rá, ha hazaértél, ha elmész - lekapcsolod.
Egy jó minőségű automata mosógéppel is sokat lehet sprórolni, amit be lehet állítani gyorsmosásra, és akkor fele annyi vizet fogyaszt. Aztán nem naponta kell elindítani a mosógépet, ahova bevágod a farmert, az inget, az alsóneműt, a zoknit (bocsi, de ezt csinálták már páran), hanem egy héten egyszer mosol, hogy tele legyen a gép. Összejön a heti fehérnemű, a két-három farmer. Ez csak két adag mosás lesz.
Aztán a vízfelhasználást is tudod csökkenteni, ha sört iszol :D (bocsi)
en komloban gondolkodom, es pasi vagyok. mindossze ovatos vagyok mielott lakast keresek :)
nem szeretem a meglepiket :)
Csak a fűtés, és a meleg víz....
Az összes rezsit még nem mertem összeszámolni...
Nem azon múlik mennyien laknak benne. Nekem volt egy lakásom, nem laktam benne, a tekerőt is 0-ra vettem vissza, mégis sokat kellett fizetnem! Én olyan 30 ezret fizettem havonta, csak a fűtésért!!!! A közösköltséget is fizetni kellett, ami akkor volt 7-8 ezer + villany, víz ( mert néha azért kimentem és használtam )
Ráadásul általányt fizettem mindenhol!
És akkor még a kommunális adóról nem is beszéltem, amit évente 2x kellett fizetni, csak mert abban a városban laktam... Az volt olyan 10 ezer/félév
További ajánlott fórumok:
- Mennyi most egy 47 nm-es gázfűtéses garzonnak a havi rezsije mindennel együtt havonta?
- Egy új építésű 50nm lakásnak mennyibe kerülhet a gázfűtése havonta?
- Egy 35-40 nm-es lakás rezsije mennyi havonta Miskolcon?
- Mennyi a rezsije egy másfél szobás lakásnak, ha egyedül laknak ott?
- Mennyi körülbelül egy egy szobás lakás rezsije havonta, ha ketten lakják?
- Távfűtéses albérlet rezsije mennyi havonta?