-5-7kg...hogyan? (tudásbázis)
Én azt csinálom, több kevesebb sikerrel, hogy reggel eszem 2 szelet kenyeret 8 körül, majd fél 1 kor ebédelek és kész ennyi volt egy nap az evés.
Csak az a baj hogy este 7 fele úgy érzem éhen halok, de ezt tudatosan ki lehet bírni.
Most, ha nagyon rám tör ez, akkor eszem egy almát vagy sárgadinnyét, vagy iszom egy teát.
Ezt a korpovit kekszet én is csak felvágottal tudom megenni, mert szerintem kB olyan az íze, mint valami ló eleségnek :)))
És a puffasztott rizsnek sajnos még a szagától is rosszul vagyok :S
Bármelyik élelmiszer boltban találsz. olyan 250 forint körül van egy zacsi, ez 200 gr. Egy kekszben van 16 kcal.
Szerintem magában borzalmas, de felvágottal, szalámival egy kis zöldséggel nagyon finom.
Napi max. 8 darabot eszek, mert csak reggelire szoktam, 4-5 napig elég egy csomag.
A pufirizst nagyon nem szeretem :S
Fogyni szeretnék.Mielőtt belekezdenénk,leszögezem,diák vagyok.Nem tudom megtenni,hogy megvegyem az 500ftos negyedkilós kenyeret,csak mert tk-ű.Főleg a hasam és a combom problémás.valami tanácsot szeretnék kérni,hogyan tudnék mihamarabb megszabadulni a kg.tól?Főleg étkezésre vagyok kiváncsi,mit hogy,mikor lehet,mikor nem stb...Gondolkoztam már a 90naposban is,de nem tudom,érdemes -e elkezdeni,mert félek,h utána visszajönne a kilók.
A segítségetekre,tanácsaitokra lenne szükségem!
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Te hogyan becézed a párod?