Zsarolással megtartani valakit? (beszélgetős fórum)
Azóta változtak a dolgok...Most már a sarkára állt és "emelt fővel távozik" amint úgy kívánom. Csakhogy a kapcsolatomat a másikkal sikerüt szétrombolni, engem anyagilag a padlóra küldött, függök most tőle. A félretett pénzem átutalta a saját bankszámlájára és abból kihozott minket külföldre megint. Próbálok a saját lábamra állni. Szörnyű az a kiszolgáltatottság!
Nem tom, nulla forinttal ki kezdene új életbe gyerekestől Magyarországon a fővárosban, ahol az albérletárak az egeket verdesik...vagy inkább külföldön egy stabil gazdaságú országban...amit már jól ismerek és beszélem a nyelvet.
Egy francia színész mondta: "egyes emberek ereje más emberek gyengeségében rejlik."
Csak azt lehet zsarolni, aki gyenge!
Vagy add a kezébe a kötelet, hogy parancsolj drágám!
Én is így vagyok. Többször szerettem volna szakítani de jött azzal hogy öngyilkos lesz és én számoljak el a lelkiismeretemmel...
Együtt maradtunk lett még 1 gyerek. Két gyerekkel nehéz ugrálni. Mindig zsarolt, de én mindig megbocsátottam neki. 10 éve vagyunk együtt.
Most tetszik nekem valaki (ő nem tud róla) erre őt okolja a férjem. Zsarol ha elválok elveszi a gyerekeim, engem kirúgat, ha megtudja hogy összejönnék az illetővel kicsinálja őt is és engem is...
így akar zsarolással szerelmet elégni...
Jelszó nélkül nem lehet jelszót visszaállítani.
Újabb vagy a szokásos a mozigépészhez van szerencsém?
Megint belépett. Kétszer buktál le mailel?
te most költöd ezt a mesét?
Megint vannak fejlemények...kb. két hét hallgatás után írtam a szeretőmnek (mert ebben maradtunk hogy ő nem keres, de én írhatok ha tudok/akarok).
Nagyon megkönnyebbültünk mind a ketten a beszélgetés után. Kiderült, hogy a két hét alatt míg nem beszéltünk, naplót írt, amibe leírta a gondolatait, vagy amit éppen mondani szeretett volna nekem. Elolvastam. Nagyon mély, őszinte érzelmeket takar. Ez a srác engem nem bolondított, őszintén belémszeretett, csakúgy mint én.
Sajnos míg dolgoztam, a férjem ismét belépett az emailembe és megtalálta ezt a tegnapi beszélgetést és a szeretőmmel felvette a kapcsolatot és megkérte hogy tartsa magát távol a családjától. Megmutatta nekem a férjem az sms-váltást a szeretőmmel, aki elnézést kért és megígérte a férjemnek hogy minden kapcsolatot megszakít velem és törölt mindenhonnan.
Mindkét fél reakticóját megértem, nem tudok haragudni a férjemre, én is ezt tettem volna a helyében. Hogy mi volt az én reakcióm? Itt jönnek be az őszinte érzése: rettenetesen fáj hogy elveszítettem a szeretőmet, mint akinek a szívét tépték ki! Bár a férjem helyénvalóan viselkedett hozzá sem tudok most érni, dühös vagyok rá hogy elszakitott valakitől akit annyira szeretek.
Szégyenlem magam hogy tehetem ezt a férjemmel, hősiesen küzd a kis családjáért és én meg a másik után sírok. Van itt olyasvalaki aki megért engem?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Megtartani vagy nem megtartani
- Te megtartanád a magzatot?
- Újévi fogadalom! Lefogyni s megtartani!
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Aura látást hogy lehet megtartani, illetve erősiteni?