Zavaró-e egy kis rádió hallgatása a kertben, délelőtt vagy délután? (beszélgetés)
Nem szeretem a rádiót, idegesít a beszéd, a reklám...
Inkább hallgasson mulatóst, ami szintén nem szeretek, de a rádiónál minden jobb.
Ezzel néha én is rendelkezem.
És nem csak akkor ott kint akertben. Más körülmények közt ( ;) :P )
Micsoda buta kérdés! Nincs jobb, mint mikor a Bartók rádió foszlányai hangzanak a háttérben. Nem kell tekergetni a szar zenék közt, csak a megnyugvás van és a harmónia.
Anyám különben állandóan a Klub rádiót hallgatja a kertben.
Nem zavar, akkor én nem kapcsolok be semmit. És nem szólok neki, vegye halkabbra. Van amikor ki tudom zárni így isa külső zajt, és nem is hallom.
Egyébként füvet nyírni és a többi más hangos tevékenységet valószínű nem este 10 kor csinálják. És ha melózunk csak a hétvége, vagy amikor arra van időnk csináljuk, mikor ha nem akkor.
Madárhang a kertbe való, főleg ha erdő van mellette. Szoktunk bográcsozni, és a szomszédok is. Épp az is zavarhatna. Mert a szél átfújja a füstöt. Autók kipufogőlya jobban zavar, deez is az életünk része..
Ne szabjuk meg a szomszédnak, mikor mit hallgassanak.
Társasházba panel vagy tégla édesmindegy, még ha jóizűt ke... is áthallatszik.
Pontosan!
Legjobban azt utálom, mikor az udvaron az én ablakom alatt szól a szomszéd rádiója, ő meg az előkertjében tesz-vesz, tehát nem is hallja. Magyarul: teljesen feleslegesen van bekapcsolva.
Minden relatív így ez a kérdés nem válaszolható meg egyértelműen.
Ha Te mondjuk egy fárasztó nyári nap után szeretnél kifeküdni a kertbe pihenni és a szomszéd mondjuk egy általad utált stílusú rádiót hallgat, az nyílván téged is zavarna. Viszont ha épp zenét hallgatni van kedved és olyat hallagat a szomszéd amit szeretsz, akkor épp jó is lehet.
Ez helyzetfüggő.
Szerintem lehet, miért ne lehetne? Ha melózik az ember gyereke, még jobban is megy a munka, ha nem akkor szimplán csak jó kedvet csinál.
Tudjátok százszor inkább rádió, mint ünnepnap estefelé fél 8-kor, a bozótvágó zaja, na az vérlázító. Végre egy hét szabin voltam, kint grilleztünk a kertben, jó is lett volna, ha a szomszédom nem épp akkor vágja a gazt. Alig értettük saját szavainkat.
További ajánlott fórumok:
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- "Magassarkúban lófrálok egész délelőtt a lépcsőházban"
- Hogyan altatjátok délelöttönként babáitokat?
- Ma reggel elestem, ha holnap délelőtt megyek orvoshoz, akkor nem lesz késő a tetanusz oltáshoz?
- Felsőfokú nyelvvizsgán (ECL) mennyire probléma ha a hallgatásnál 1-2 betűt kihagyok?
- Dömsödön szombat délelőtt az őstermelők árusítanak a Horváth kertben?