Zacskós hús recept
A Zacskós hús hozzávalói:4 szelet sertéshús(comb, karaj, tarja)
sárgarépa
fehérrépa
hagyma
fokhagyma
brokkoli
zöldbab
ételízesítő, bors
sütőzacskó
# liszt
A Zacskós hús elkészítési módja:
A húsokat kiverem, megszórom ételízesítővel, sok borssal és apróra vágott fokhagymával. A zöldségeket megtisztítom, meglocsolom egy pici olajjal, pici lisztet szórok rá, és a tepsi aljára halmozom. Ráteszem a húsokat, és az egészet a sütőzacskóba csomagolom és megsütöm. Kb. 1-1,5 óra múlva csuda finom, zaftos, aromás ételt vehetünk ki a sütőből.
Egyszerű és ízletes! Fagyasztott zöldségeket is használhatunk!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ostkati, 2008. jan. 28. 12:27
A zacskós hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.