Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zacskós hús recept

Zacskós hús recept

A Zacskós hús hozzávalói:
4 szelet sertéshús(comb, karaj, tarja)
sárgarépa
fehérrépa
hagyma
fokhagyma
brokkoli
zöldbab
ételízesítő, bors
sütőzacskó
# liszt


A Zacskós hús elkészítési módja:
A húsokat kiverem, megszórom ételízesítővel, sok borssal és apróra vágott fokhagymával. A zöldségeket megtisztítom, meglocsolom egy pici olajjal, pici lisztet szórok rá, és a tepsi aljára halmozom. Ráteszem a húsokat, és az egészet a sütőzacskóba csomagolom és megsütöm. Kb. 1-1,5 óra múlva csuda finom, zaftos, aromás ételt vehetünk ki a sütőből.

Egyszerű és ízletes! Fagyasztott zöldségeket is használhatunk!


Kategória: Húsételek receptjei


A zacskós hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook