Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Youtube problémára keresek megoldást, segítenél? fórum

Youtube problémára keresek megoldást, segítenél? (tudásbázis kérdés)

2013. jún. 15. 20:54
:) nincsmit :)
2013. jún. 15. 10:47

Köszönöm a segítséget!

Időközben frissített a gépem automatikusan. És már sok videót meg tudok nézni,betölteni. Persze nem mindig sikerül. De már jobb a helyzet,mint 2 napja.

KÖSZÖNÖM!

2013. jún. 14. 23:45

Szia!

Kicsit utánaolvastam a problémának. A Google Chrome böngésző fejlesztői vicceskedése ez az üzenet.

Sajnos ritkán frissíti a cache-t. (Az oldalak eltárolnak egy változat indítót a böngésződben és onnan gyorsabban betöltődnek.)

Valamelyik oldal, jelen esetben a youtubeot megpróbáltad betölteni és bejött ez az üzenet. Valszeg nem volt net, vagy nem tudta valamiért betölteni ezt az oldalt és az átirányított hiba oldal maradt a cache-ben.

Megoldás:

A böngésződ címsorába írj be ennyit:

chrome://net-internals/#dns

Itt a "Host resolver cache" felirat mellet kattints rá arra, hogy "Clear host cache"

Működnie kell innentől.

az uploados dologra nem tudok így mondani semmit. Első körben én egy vírusírtót indítanék a gépen így látatlanban.

Nem lehet, hogy telepítette az operációs rendszer a frissítéseket?

5. bumburka (válaszként erre: 4. - Bumburka)
2013. jún. 13. 21:36

Ilyen még sosem volt.

Amikor tegnap kikapcsoltam a gépet.

A kijelentkezés után kiírt valami upload-os dolgot,de nem tudtam elolvasni,mert nagyon gyorsan eltűnt a felírat a képernyőről...

4. bumburka (válaszként erre: 3. - Lexibaba)
2013. jún. 13. 21:28

Szia,köszönöm,igazán kedves vagy!

Nem tudok a youtube-ról posztolni.

Ezt írja ki: A manóba!

Valami nem sikerült a weboldal megjelenítése során.

A folytatáshoz nyomja meg az Újratöltés gombot,vagy látogasson meg egy másik weboldalt.

további információ

rákattolok,és kiír "kismillió" dolgot.

2013. jún. 13. 21:22

Szia!

am informatikus hallgató vagyok, ha még fennáll a probléma bizalommal fordulj hozzám.

2013. jún. 13. 20:57

Szia!

miben szeretnél segítséget? hátha tudok segíteni.

2013. jún. 13. 20:52
Szeretnék segítséget kérni,aki ért egy picit a számítógéphez!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook