Youtube problémára keresek megoldást, segítenél? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a segítséget!
Időközben frissített a gépem automatikusan. És már sok videót meg tudok nézni,betölteni. Persze nem mindig sikerül. De már jobb a helyzet,mint 2 napja.
KÖSZÖNÖM!
Szia!
Kicsit utánaolvastam a problémának. A Google Chrome böngésző fejlesztői vicceskedése ez az üzenet.
Sajnos ritkán frissíti a cache-t. (Az oldalak eltárolnak egy változat indítót a böngésződben és onnan gyorsabban betöltődnek.)
Valamelyik oldal, jelen esetben a youtubeot megpróbáltad betölteni és bejött ez az üzenet. Valszeg nem volt net, vagy nem tudta valamiért betölteni ezt az oldalt és az átirányított hiba oldal maradt a cache-ben.
Megoldás:
A böngésződ címsorába írj be ennyit:
chrome://net-internals/#dns
Itt a "Host resolver cache" felirat mellet kattints rá arra, hogy "Clear host cache"
Működnie kell innentől.
az uploados dologra nem tudok így mondani semmit. Első körben én egy vírusírtót indítanék a gépen így látatlanban.
Nem lehet, hogy telepítette az operációs rendszer a frissítéseket?
Ilyen még sosem volt.
Amikor tegnap kikapcsoltam a gépet.
A kijelentkezés után kiírt valami upload-os dolgot,de nem tudtam elolvasni,mert nagyon gyorsan eltűnt a felírat a képernyőről...
Szia,köszönöm,igazán kedves vagy!
Nem tudok a youtube-ról posztolni.
Ezt írja ki: A manóba!
Valami nem sikerült a weboldal megjelenítése során.
A folytatáshoz nyomja meg az Újratöltés gombot,vagy látogasson meg egy másik weboldalt.
további információ
rákattolok,és kiír "kismillió" dolgot.
Szia!
am informatikus hallgató vagyok, ha még fennáll a probléma bizalommal fordulj hozzám.
Szia!
miben szeretnél segítséget? hátha tudok segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Te hogy vezeted le a feszültséget? A kalóriák helyett keresek gyors és hatékony megoldást.
- Google Chrome böngésző alkalmazásánál a Youtube hangja, "bugyborékos", szaggatott. Mi lehet az oka? Megoldást tud valaki?
- Több éve visszatérő problémánk otthonunk falainak penészesedése ki tud tuti, tartós megoldást a problémára?
- Megoldást keresek
- Törött lámpabura pótlására megoldást keresek, lehet csak burát venni?