Yorki a Hóban! (beszélgetés)
Köszi a választ!
Már megint menne ki,de ugy félek hogy lesz valm baja:-)
Hello!
Lehet látni a kuttyon, ha már be kell vinni. Az én yorkiem 7 hónapos volt most, de amíg nem jött a hó és a nagyon hideg, kabi nélkül sétáltunk mindig és semmi baja nem lett.
-15°C-ban adtam egy kezes lábas thermo ruhát a kabát alá, így csak a lábszára meg a feje volt szabadon:) Ha látom, hogy már fázik, akkor befejezzük a játékot a hóban és haza sétálunk.
sissy is szokott morogni,meg forgolodik,olyan mitha futna,azt ugy imádom!
most sztem kifáradt,alszik:-)
Az enyém nem csuklik csak úgy ugat néha,én inkább kis fókának hívom.Enyém morog is álmába :-)
1 éves tacsika :-) Fifi.
Hát igen!Van ez igy sajna!Sissykém csak álmában szokott csuklani,apa szerint akkor álmodik!
mennyi idös a te kutyusod?
Ja engem úgy ismer mint anyuci,párom meg apuci.Ha mondod hogy hol van apuci már egyből keresi :-D
Engem meg idegesíteni szoktak,az enyém furán ugat,vmi baja lehetett kiskorába,szerintünk verték és furin ugat,ha nagyon fél alig jön ki hang a torkán.Mindig kérdezik hogy jajjj szegénnyel mi a baj?megfázott?és akkor mindig elmondom a mondókám.Ez még a legkevesebb.Hülye fiatalok meg azzal jönnek hogy csuklik...na már párszor majdnem mondtam hogy majd ők fognak nemsoká...
a miénk dettó
!EGy egy szem száraz kajával eljátszik 10 percig is,dobálja meg odamegy érte s igy tovább,a vizes edényt is hozza ha üres!Meg fázos is nagyon!Ha megjön a hideg alig akar kimenni,ezért féltem a hótól is!
A mIénk csak akkor bujik be a takaró alá ha fázik,különben a takaró felett alszik!
DE ostanában átszokott a helyére,inkább csak reggel ugrik fel hozzánk!Talán kezd felnöni:-)
További ajánlott fórumok:
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Mini Yorkit szeretnék vásárolni
- Akaratos Yorki....
- Milyen nevet adnál egy Yorki (fiú) kutyusnak?
- Mini Yorkit vásároltam viszont normál, mit tehetek?
- Az 5 hónapos Yorkie kutyám nem hajlandó megenni a Royal Canint csak a Pedigreet. Nem lesz a jövőben ettől baja?