Wiwe készülék (beszélgetős fórum)
Nem ír ki semmit, de a legtöbb mérő egy görbét is "rajzol" amikor nem érzed jól magad, akkor csak az ujjbegyedre helyezed elindítod és kamerázod a hullámokat.
Azon látszik mennyire szabályosan ver a szíved, egy-egy hullám hogyan követi egymást.
EKG-képes okosórában nem gondolkodtál?
Egy ismerősöm az órája jelzése alapján ment be a kórházba, hogy baj van. Ott körberöhögték, majd megnézték rendes EKG-n és tényleg baj volt. Neki Apple Watch órája van, szériát nem tudom, de ez kb 2-3 éve volt, szóval a régebbi széria is megfelelően mért.
Tapasztalatom nincs róla, de ismerem. Valamilyen szintű "diagnózist" ad, ha jól emlékszem egy elvezetéses a görbe.
Ha neked ez is megnyugvást ad, akkor a saturáció mérő is megfelelhet a célnak.
És azt már kb. 5 ezer forintért beszerezheted.
Szomszédom szívritmus zavarát én azzal rögzítettem, ujjára helyeztem, telefonommal videóztam és ezzel a felvétellel kereste fel az orvosát, mert hasonlóan sokáig nem jelentkezett nála eltérés. Ekkor kapott csuklómérőt, amit egy gomb megnyomásával, küldhetett a kórháznak.
Jó egészséget!
Érdekelnenek tapasztalatok,akinek esetleg van, melyiket érdemes venni belőle, vagy van e egyáltalán különbség.
Ritmus zavar miatt szeretném, mert amit a korhazbol kaptam ekg keszuleket ( az komolyabb volt) vissza kell vinnem két hónap után, es szeretnék egyet magamnak, ha bármi van, illetve mert sajnos ezidáig nem sikerült elkapni azt a ritmus zavart ami harom hónapja volt.
Nem olcsó dolog, de ugy gondolom, van értelme beszerezni.