Wellaton hajfesték (beszélgetés)
Valaki próbálta már a hab állagú hajfestéket?
Már Wellaton-ban is van ilyen és kíváncsi lennék rá, hogy van-e olyan jó, mint a tartós hajfesték :)
Hidd el, volt már 5színű hajam, pedig fodrász csinálta...
Lehet, hogy az volt a baj??? Mármint a nemjó fodrász? Hmm...
Jujj, nem voltam egyértelmű!!!
A töve nekem azért lett világosabb, mert ugye az még "szűz", a végén meg már van X festés, jóóól beivódva a szál belsejébe. Na, ezt szerinem nehezebben szívja le.
De lehet, hogy csak az én hajam ilyen dinnye!!! :)
Hát, amennyiben tényleg 6os oxy van benne gyárilag, akkor a 9estől tényleg világosabb lesz. Csakhogy a tövét jobban meg fogja szívni, mint a végét. Nekem legalábbis ez volt.
Ugyanabból a színből nem létezik világosabb árnyalat? Én anno úgy csináltam a világosítást, hogy vettem 1 doboz régit és 1 doboz eggyel világosabbat. És 4-6 festést így csináltam, majd már csak a világosabbat vettem. Nekem így tökéletesen és egyenletesen befogta.
jav. wellaton, és otthon
már írni sem tudok :)
weelaton hajfestékkel festem a hajam,de most világosabb szeretnék....még van ithhon egy doboz weelaton 7-es hajfestékem. Ha nem a dobozban lévő színelőhívóval,hanem egy másik 9es oxy-val keverem össze,akkor semmi baja nem lesz.
Állítólag 6%-os oxy van dobozban,de a 9essel világosabb lennék.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Óvatosan a hajfestékkel!
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Melyik a jobb hajfesték wellaton vagy pallette?
- Milyen lett a hajszíned a Wellaton, mogyoróbarna hajfestéktől?