Volt már valakinek? (beszélgetés)
Pontosan mondj el minden tünetet az orvosnak, fel is írhatod magadnak :) Amikor izgul az ember, hajlamos elfelejteni ezt-azt.
Mielőbbi gyógyulást!
Szerintem az nem húzódhat el ennyi ideig.
A petefészek-gyulladásnak nagyobb az esélye.
Egy osztálytársamnak volt, szúró fájdalmat érzett az egyik petefészkében; antibiotikummal meggyógyult.
Tudjuk, március 3.-án.
Addig gondolkodhatsz azon, hogy esetleg vakbélgyulladásod van.
Köszönöm🙏🏻
Hát majd a dokinál kiderül
Én is örülök
Bár doki még nem mondta,hisz szerdán jön az eredmény
De tényleg 2 negatív teszt,és egy menstruáció után nincs esélye
Hogyne!
Mázli hogy kiderült itt, hogy nem vagy terhes.
Tényleg lehet az a legjobb hisz ha minden itt kiderülne,akkor az orvosokkal mi lenne 😅
De azért még kérdezni lehet
Vegyél egy nagy levegőt, zárd be a böngésződ és megoldódik a probléma...
A miénk legalább is biztos :D
Igen,sokat segített mindenki véleménye, és azt is fórumon kaptam hogy a pcos lehet a háttérben😅
Gondoltam rákérdezek
Sziasztok
Hónapok-ig (3 hónap-ig) pontosan nem volt menstruaciom,babára gyanakodtam,de persze 6 hónap-ig nem venni észre egy terhességet nem lehet,ezek mellett most januárban megjött,és 2 negatív tesztet csináltam,na de a lényeg hogy pcos lehet a dologban, túlsúlyom van sajnos, és mielőtt megjött volna az előtti éjjel aludni nem tudtam úgy fajt a jobb oldali petefeszkem :(
Hányingerem is volt azon a napon, annyira hogy suliba nem tudtam menni. Majd amikor megjött nagyobb mennyiség volt,ugy gondoltam azért mert hónapok-ig nem volt, fajt a jobboldali petefeszkem akkor is,a fura az volt hogy a 6. napra elmúlt,de utána 4-5 nap-ig pecsetelo vérzésem volt ami inkább csak a toilettpapir-ig jutott 😅
Azóta is időjárásra,nagyobb súlyra( egy kan Stefford néha séta közben megindul) na akkor faj,de csak a jobboldal
Lehet pcso?
A hajam hullik,de szokitve volt,a borom zsírosabb lett 😅
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Volt már valakinek olyan, hogy a nemvárt napján negatívat tesztelt és mégis terhes volt?
- Akinek a roma pasik bejönnek...volt valakinek? Bármit irjatok le...
- Ülőidegzsába!Volt már valakinek?Milyen módszerrel lehet kigyógyulni?
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!