Vodafone-nál keret túllépés miatti korlátozás (beszélgetés)
He-he...Nekik a 20.000/előfizető/hó tökéletesen megfelel...:DDD
Egyébként azzal a csomaggal amink van,számolva a 4 készüléket,és azt,hogy mi mennyire nem is használjuk,nem volna szabad,hogy több legyen,mint 12.000...Ha nálunk lenne,a megadott paraméterek tekintetében...
Én ezt nem értem.
4 készülékünk van 1 előfizetésen. A számlánk havonta max 20 ezer. Jellemzően 2 telefonról van forgalom. Mert nekem van egy másik telefonom igy csak az ingyenes hivásokat bonyolitom a vodásról, valamint a barátnőm nem szokott sokat telefonálni, de a fiam és a férjem igen. Mi mindig tudjuk, hogy na most több lesz. És ezt onnan tudjuk, hogy többet telefonált valaki. De ettől, ha a következő hónapban visszafogja magát valaki egy kicsit, akkor nem lesz szintén több. Nem kell senkivel harcolnunk, hogy na most már elég volt a magas számlákból és küldjenek egy alacsonyabbat. Bármikor lehet kérni részletes számlát, ahol ellenőrizhetjük, hogy mennyit telefonáltunk.
A telefonszámla rajtunk múlik és nem a szolgáltatón!
Igen, valószínüleg ez a helyzet.
Bevezették, mert sok volt a tartozás az ügyfelek részéről.
De miért pont nekem kellett ebbe beleesni.
Majd átnézem azt a szerződést, de ma este már nincs hangulatom hozzá.
Eléggé kiborított ez az egész tortúra.
Még annyit hozzáfűznék: 99'ben is előfizetéses voltam a vodafonnál,és a telefonommal elutaztam 20ezer km-re Ausztráliába, nem korlátoztak,hisz olyan szerződésem volt,és 45ezer Forint lett a számlám.
Pedig az 12évvel ezelőtt volt :)
Hát erről pedig tudnod kellett volna.
Több mint 10éve vagyok vodafonos és soha semmi problémám nem volt velük.
Szerintem mindig annak kell óvatosnak lenni,aki aláír egy új szerződést,meg hát mindenre ki kell-ene térni :) ... az előfizetőnek is!
Sajnos volt már 20ezres is...:(
Jól jött volna,mert konkrétan nem számítottam rá...
Amióta üvöltöztem velük telefonon,egész baráti lett a számla...
Ismerem az ilyen flottás dolgokat, nekem is ilyenem van.
Lehet, hogy igy van nem kétlem!
Nem a munkáltatóm kérte!
Egyébként is nem a munkáltatóm fizeti a számláimat, én szerződtem, én fizetem.
Ez általános, mindenkire érvényes szabályzat, amit ma hallgattam végig a Vodafonos ügyfélszolgálaton.
Az első 3 hónapban van így, új ügyfélnél.
Be akarják állitani a telefonálási igényedet? Ez most előfizetés, vagy feltöltős? Az előfizetés lényege az, hogy nem fogy el a keret. Ilyen nincs.
Én csak azt tudom mondani, hogy a vodafone nem korlátoz, valamint a vodafonet hétvégén is el lehet érni és ingyen.
A te munkáltatód kérhette igy! Erről nem a vodafone tehet.
További ajánlott fórumok:
- Mennyit spórolunk a kijárási korlátozás alatt?
- Kijárási korlátozás alatt a kutyát se lehet levinni?
- A vezetékes víz szolgáltatásának korlátozása
- Apai jogok korlátozása
- Ha elrontom a pin kódomat vodafone-os mobilomnál, a puk kódot tudom, miért nem enged be mégsem?
- A csökkenő számokra miért a korlátozások oldása a válasz?