Visszautasított, amiért szűz vagyok (beszélgetés)
Ahogy olvasom azóta már megkapták alulról. 🤪
Sztem tulkoros is lennel hozza oregem.
Megérte, mert nem volt rossz, de nem olyan amilyenre számítottam. Jó, volt csak más. A helyzet az jó volt, maga az aktus kicsit kellemetlen, de amúgy nem rossz.
A pasival nemtom mi van, mert márciusban randiztunk kétszer, aztán abbamaradt a dolog, majd most pár hete írt. Akkor igazából neten jött fel ez a szex téma és mondta, hogy menjek át, mondom még nem voltam pasival. Azt mondta, az nem baj.
Aztán megtörtént.
De nem hagyta ennyiben, mert még keresett, utána hétvégén is nála aludtam, most meg újfent dumálunk. Ma kérdeztem átmenjek? Mondta ne, mert nem jó neki. Szerintem nem lesz belőle komoly kapcsi, aztán lehet tévedek.
Egy szűz lány, még mindentől fél.
Bizonytalan.
Ezt értem macera alatt.
DE ez csak az én meglátásom.
"Az érthetetlen számomra, hogy miért baj ha szűz egy lány?"
egy szűz lánnyal csak rengeteg macera van, de ez az én tapasztalatom volt.
Az ember belefárad mire beimádkozod az ágyba...-)
Most már azóta változtam, felvállalnám a kompromisszumot.
Nem vagyok felháborodva. Az érthetetlen számomra, hogy miért baj ha szűz egy lány?
"Sajnos nincs pasim és még egy ideig nem is lesz mert nincs rá időm meg ilyenek" - szóval azt a kompromisszumot nem akarod felvállalni, ami egy párkapcsolattal jár.
"Az meg zavar, hogy szűz vagyok és kívánom is a szexet és megkértem egy pasit, hogy szexeljünk." - ezen vagy felháborodva? Miért, neki kötelessége veled lefeküdni azért, hogy te ne legyél szűz?
Foglalkoztat valami, ami undorító.
Ha esetleg nincs meg a szűzhártyám akkor a pasi rájön, hogy nem szexeltem soha?
Szerintem nincs meg, mert tampont használok. A legvastagabbat használom az erős napokon és hát rendesen megszívja magát, fáj is mikor kiveszem.
Hova?
Nem érdekelnek a fiús képzések.
További ajánlott fórumok:
- Szűz vagyok, de nem tudja. Elhagy?
- 21 évesen szűz vagyok, hogy mondjam el a fiúnak?
- 34 éves férfiként még mindig szűz vagyok, de már nem zavar engem.
- Bevallom csak szűz férfival jönnék össze, mivel én is szűz vagyok
- Egy lány szemében ciki, gáz lenne az, hogy én még szűz vagyok? Köszönöm a válaszokat! 18/f
- 35 évesen még szűz vagyok