Vennétek ruhát, ha diétára kezdtetek? (beszélgetés)
Én is 1,70 vagyok,58kilóval.
Nem érzem magam soványnak és nem is nézek annak.
Sztem az izom-zsír aránya sem mindegy. Én 168 vagyok, 60 kiló fölött (nemtom mennyivel). 36-38-as ruháim vannak, a 40-es lóg. Ja és szülés után vagyok tehát nem éppen a legjobb formámban.
De ha kell én vennék új ruhát. Ez a lefogyok dolog hát... tudjuk, hogy 50-50% általában.:D
170 cm vagyok. Akkor sem voltam sovány, amikor 56 kg voltam.
A 20-as éveimben 62 kg voltam egy ideig, kicsit ducinak éreztem magam a korosztályomban. 38-40-es ruhamérettel.
Biztos, hogy kevés a 65? Nem írtad el valamelyik számot?
A kérdésre válaszolva: kettőt nem vehetsz? 1-et most tudsz hordani, egy kisebb meg jó lesz motivációnak.
Ha annyira tetszik az a kinézett ing, akkor vedd meg magadnak a mostani méretednek megfelelőt. Vedd úgy, mint valami serkentőt a célod eléréséhez. Mondd magadnak: mert megérdemlem. :)
Július végére tervezed elérni az áhított súlyt. Addigra elvileg tombol a kánikula, és ha elérted a kitűzött célt, akkor újra megjutalmazhatod magad, mert megcsináltad! Tuti, hogy találsz majd akkor is olyan darabot, aminek lehetetlen lesz ellenállni!
Ha anyagilag nem gond neked, akkor ne sajnáld magadtól most sem azt a gyönyörű inget. :)
Ez állati kérdés. Lehet, hogy az ő testfelépítésével vékonynak tűnik 64 kilósan. Meg a kor sem mindegy.
Én is 170 vagyok, 61 elég kevés lenne. Nem kóros, de kevés.
Soványnak tűntél 65kilósan az 1,70 magasságodhoz?
Az optimális testsúly tartomány:54-69kiló ehhez a centihez és a optimális súly:61kiló!
Attól vedd meg az inget!
83 kg vagyok, a tervem pedig az, hogy június végéig 75 kg leszek. 170 cm magas vagyok, egyszer lefogytam 65 kg ra, viszont borzasztó soványnak tűntem, tehát 70-75 kg között van az a skála, amikor nem nézek ki kövérnek, se soványnak se. A helyzet az, hogy kinéztem egy gyönyörű inget, de nem tudom mit tegyek. Megvegyem, ne vegyem meg? Milyen méretet vegyek?
28N
További ajánlott fórumok:
- Van olyan betegségetek amit nem tudott orvos meggyógyitani és ti kezdtetek el alternativ terápiát kitalálni?
- Ti hányszor kezdtétek újra a Dominót?
- Válás után ti hogyan kezdtétek újra az életet!?
- Ti milyen ruhát vennétek fel a Szombat esti lázra?
- Céges vacsira milyen ruhát vennétek fel?
- Araonline-ról mi a véleményetek?Varratnátok, vennétek ott ruhát?