Végre fogyok (beszélgetés)
Sziasztok Fogyni Vágyók!
Újra folytatom a fogyizást! 1 hónap telt el a műtétem óta, és teljesen jól érzem magam. Még ugyan a Kisfiamat nem emelhetem fel (mert 12 kg). Ma mértem le magam, és nagyon örültem annak, hogy a mérleg 79kg-ot mutatott.Tehát 17 kg minusznál tartok, és szeretném karácsonyig a 75-kg-os álom súlyt elérni! Ez lesz magamnak a karácsonyi ajándékom!!!!
Sziasztok! Megint itt vagyok, minden rendben velem! Sikerült a műtét. Még a mozgás elég nehézkes, és nem szabad kb 1 hónapig emelnem, de ezt leszámítva minden szuper!
Üdv: Ildi
Sziasztok !
Most egy jó ideig sajnos nem fogok jelentkezni, próbálom megtartani ezt a súly amit elértem (79,8kg) -16,2 kg .Sajnos 1 hónap múlva lesz egy mióma eltávolító műtétem,szóval szükségem lesz az erőmre. De amint jobban leszek folytatom veletek a harcot a kilók ellen!
Üdv: Ildikó
Tetszik ez az ugráló-kötelezés kötél nélkül!!!
Csak azt nem tudom, az alattam lakó mennyire is örülne neki??? :)))
Gratulálok nektek!
Én is igyekszem utánatok, csak én még egyelőre "gyalog járok", és szerényebbek az eredményeim!
De ami késik, nem múlik, ha nektek sikerül, akkor nekem is!!!! :))))
Sziasztok! 4 hónapja kezdtem el a diétázást,és szépen lassan napról napra kevesebb lettem.Most viszont, már tudok erősíteni, futni... Korábban próbáltam de az izületeim kiészültek!
Sok sikert minden Fogyni Vágyónak!
Üdv: Ildi
Gratulálok!
Fantasztikus vagy! Mikortól kezdtek lefelé menni a kilók? Ezt a 16 kilót mennyi idő alatt dolgoztad le?
Én a lakásban a helyben-járást csinálom,
Ez az ugrókötelezés jó ötlet, csak nem tudom, az alattam lakó mit szólna hozzá? Nem hiszem, hogy díjazná!
Sziasztok!
Már nem 9-sel, vagy 8-sal kezdődik a kiírt szám a mérlegemen hanem 7-se!!!!! Elértem végre a várva várt 79,9 kg-t!- 16,1 kg fogytam!
Apró tornagyakorlatokat is beiktattam, pl: Napi 100 ugrókötelezés, én kötél nélkül csak a mozdulatot csinálon, félek levernék valamit!
Sok sikert mindenkinek!!
Ildi
Szia-szia!
Amikor indítottam a "Csak azért is megcsinálom..." fórumot, az első 15 csatlakozni kívánó között nagy örömömre te is ott voltál.
Igaz, hogy ott közben történt egy kis malőr, de most már (ha minden igaz) helyre-rázódtak a dolgok.
A fórum az eredeti kiírás szerinti célokkal, ismét működik.
Mindenkit szeretettel várunk, visszavárunk! Ha gondolod, csatlakozz hozzánk ismét!
Szerintem már nincs!
Ha gondolod, gyere a "Csak azért is megcsinálom ." c. fórumra, szeretettel várlak.
Ezt a fórumot én indítottam régebben, aztán egy kicsit "kiszorultam" onnét, ma ismét "vissza költözhettem". De ha máshoz szeretnél csatlakozni, akkor keresd ki az illetőt, és a privijén biztosan eléred.
Sziasztok!
Én.inkább csak savanyúságként szeretem a céklát, nyersen nem, pedig sokaknak bejön a reszelt cékla-alma kombó.
Napocska, piacon belül merre van a néni? Lehet, hogy ezt a fajtát még kipróbálom.
Én meg a régi Domus mellett dolgozom. :-)
Találtam még infót!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!