Vazsi isteni füstöltsajtos csoda salija recept


2db joghurt(ezzel jobb) v.kefír
1,5 alma
30dkg kukorica ( 1 konzerv)
majonéz
bazsalikom
egy csepp mustár
1csomag ceasar saláta por (Knorr)
A Vazsi isteni füstöltsajtos csoda salija elkészítési módja:
Először felszeletelem a 1,5 almát(tessék megmosni, a héját nem levágni egészséges) majd hozzáadom a kukoricát szépen összekeverem, ráreszelem a sajt felét megkeverem,aztán reszelem a másik felét is!De vigyázz a füstölt sajttól édes lesz(így tudsz játszani az ízekkel)! Aztán jön az öntete:joghurtokat bele sali port bele,kever aztán 1-2evőkanál majonéz(figyelem minden kanálnál kóstolás mert ha túl sok a majonéz elviszi a salit)aztán só,bazsalikom,kakukkfű(kevés).Addig keverd amíg szép sima nem lesz az önteted és akkor máris teheted a salira.Azzal is kevered, aztán be a hűtőbe.Ott minimum egy napig álljon mert akkor nagyon finom lesz!Na jó ha nem bírod ki pár óra múlva is eheted!Nagyon finom grillezett husikhoz, főleg a csirkemellhez!! Jó étvágyat!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Vazsika, 2010. szept. 9. 22:04
A vazsi isteni füstöltsajtos csoda salija elkészítési módja és hozzávalói.