Vastagbél tükrözés altatásban.Volt e valakinek Nyíregyházán vagy környékén? (beszélgetés)
Remélem te jól vagy,és nem kell már menned később tükrözésre. Anyukámnak kb 3 évente meg kell csináltatni,ellenőrzés miatt.
u.i. Azt tudod esetleg,mivel "bódítottak"?
Köszi mégegyszer.
üdv.Bagiracica
Szia!Köszönöm az infót.Na igen,elég kellemetlen egy vizsgálat,ahogy anyukám is elmesélte. Anyumnak fontos lenne altatásban,mert pár éve megműtötték vastagbél daganatra,és fél,hogy nagyon kellemetlen lesz.Három éve sikerült elintézni altatásban,de akkor még volt ott ismerősünk.igaz nem örültek ,hogy így kérte,pedig szerintem mindenkinek fel kellene ajánlani a lehetőséget, tb re...
Sajnos,mikor kiderült a betegsége, vclt rossz tapasztalatunk az egyik magánrendelő által. Akkor csak valami egyszerú kis nyugtatót kapott,ami semmit nem használt.Ezért is csináltatta altatásban később. A bódítás is jó lenne, csak használjon,hogy ne fájjon neki. Bp-en alapból lehet kérni a bódítást?
Szia!
Én majd decemberbe megyek. Igaz altatás nélkül, csak simán az sztk-ba
De Nyíregyházán tudok egy nagyon jó orvos magánrendelését (bár elég borsos az ára, ahogy hallottam), ezért nem is megyek.
Ha érdekel akkor írj privátot.
További ajánlott fórumok:
- Debrecenben vagy Szegeden hol csinálnak vastagbéltükrözést altatásban?
- Hol csinálnak vastagbél tükrözést, altatásban, elfogadható áron?
- Hol vehetnék olcsó, mégis jó minőségű szatén lepedőt fanicaágyra interneten/vagy Nyíregyháza környékén?
- Tud- e valaki Nyíregyházán, a kórház környékén jó háziorvost?
- Kozmetikus hallgatót mennyiért vállalna el egy kozmetikus nyári gyakszira, Nyíregyházán és környékén?
- Molett méretben keresek divatos nyári ruhát(esküvőre) Nyíregyháza és Debrecen környékén.Tud vki ilyen üzletet?