Varrattatok már valaha kanapéhuzatot? Milyen anyagot vettetek és hol? (tudásbázis)
Fogalmam sincs :)
Turkálóban vettem az anyagot. Veszíteni való nem volt. A kanapé műbőrhuzata olyan ócska volt már,hogy mindegy mivel,csak még pár hónapot kibírjon. Viszont a fa része gyönyörű...kárpitosra, meg nem volt pénz...(nem a saját bútorom volt,nem is értem mért vállaltam be.... :)Az alátét szivacs került a legtöbbe. Egy tábla,kb. 3000.
Nos olyan jól sikerült,h.aki megvette,még mindig használja :) Ennek min.6 éve már.
Ja,és ebből az anyagból varrtam hozzá díszpárnát is
Kifejezetten szaküzletben lehet bútorszövetet kapni, ami erős, és nem nyúlik.
Én varrtam meg, nem varrattam. Zippzárasra, így lehúzható. De inkább takarító géppel tisztítom
Nem kárpitozásra gondolok :)
Van egy nagy és vajszínű kanapénk, és erre szeretnék huzatot varratni. Amit le tudok venni és ki tudok gépben mosni, ha kell.
Akárhány méteráruboltba bemegyek, és mondom, hogy ez a tervem, mindenhol inkább a kárpitozást ajánlották eddig, de az horror áron van.
Eddig senki nem tudott normális anyagot ajánlani... csak annyit mondtak, hogy érdemes rugalmasat választani... Több helyről hallottam a polárplüssöt, de az meg meleg, 40 fokban nem lenne klassz rajta üldögélni...
Arra gondoltam, hogy mondjuk vmi pamutmelegítő anyagból varratok...
Van esetleg vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban..?
Nagyon tanácstalan vagyok :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra, aminek semmi hasznát sem vettétek?
- Mikor vettétek észre magatokon, főleg arcon, hogy megöregedtetek ?
- Könyvet karácsonyra, kinek és milyet vettetek?
- Mennyiért vettetek cukrot és olajat?
- Kistestvér érkezik. Milyen változást vettetek észre a nagyobbik gyermeketeken?
- Ti mit vettetek az 1 éves lányotok szülinapjára?