Van vicces sztorid? Ide vele ! :D (beszélgetés)
Gyermekem 4 éves volt, amikor feltette a szokásos születéssel kapcsolatos kérdéseket. Ki kinek a hasában volt...
Én a te hasadban voltam anya? Igen...
és apa a villányi mama hasában volt ?
igen kisfiam..
akkor minek jött ide?
Az öcsém és köztem 13 év korkülönbség van, így általános iskolában sokat tanultam vele. Bioszt tanultunk, a kérdés az volt, hogy mik a mezei nyúl természetes ellenségei.
Az öcsém nagyon gondolkodik, majd kinyögi, hogy a róka. Újabb hosszas gondolkodás után jön még az a válasz, hogy a kutya.
Gondoltam segítek neki és a mutató ujjammal elkezdtem felfelé mutogatni, hátha eszébe jut, hogy a ragadozó madarak is ide tartoznak. Erre az öcsém hatalmas szemekkel rám néz és csodálkozva kérdi, mintha én lennék a hülye: JÉZUS????
velem rengeteg ilyen story történt/történik.
egy pl: VIP utasok utaztak külföldre, és kikisértem őket egészen a gépig VIP busszal.Mielőtt kiszálltunk a buszból a sofőr mondta h sajnos nem tud vissza vinni a Terminálhoz, és jön majd a Combusz v Cobusz ő visz vissza (nem értettem rendesen a nevet)Leszálltam a buszról, egyből oda rohan hozzám egy pasi,és megkérdeztem tőle:
-Szia! Te vagy a Combusz v Cóbusz?Mert ő fog vissza vinni...
A pasi elég érdekesen nézett rám és válaszolt
-Az Cóbusz, és azt a buszt hivják úgy ami az embereket szállitja a gépekhez...:D
Egy 4,5 éves gyerek eszmefuttatása!
-Anya, ha meggyógyulsz, akkor lóbálsz majd a kosárral?
-Abikám, én már nem bírom el a popód.
-Ja, vagy akkorra megterhesülsz?
-Mit csinálok?
- Tudod, nagy magvak vannak bennünk és ha azok gyerekké alakulnak, akkor megterhesülünk!
A hugom (szegény egyetemista hölgyemény) bliccelt a BKV-n. Ez nyáron történt, nagy hőségben, amit azért fontos megemlíteni, mert ezen időjárás miatt a szép (és vékony) hugom hatalmas kebleit csak egy aprócska top, hosszú combjait meg egy miniszoknya takarta. Éppen hazafelé tartott az egyetemről a villamossal, ezért a keze teljesen tele volt mindenféle jegyzetekkel. Az ellenőrök pedig megjelentek. Jegyeket, bérleteket! harsant fel. A hugom teljesen kétségbe esett, és elhatározta, hogy a következő megállónál leugrik, megszökik, elfut, menekül. Már majdnem a megállónál voltak, a hugom teljes készültségben, mikor a stressztől mozgáskoordinációs zavarai lettek, és valahogyan kihullottak a jegyzetek a kezéből, papírlapok, amik szanaszét szórodtak. Mivel eközben már megállt a villamos, a megállóba is hullottak a rendkívül fontos tanuláshoz nélkülözhetetlen jegyzetek. A (férfi) BKV ellenőrök meglátták a (miniszoknyában és aprócska topban) kétségbeesetten a papírjai után kapkodó és hajolgató (!) tesómat, tipikus férfias sokkot kaptak tőle, összeszedték helyette a papírjait, megdícsérték, hogy milyen csinos, és a BKV-bérletét pedig teljesen elfelejtették elkérni. :D
Lehet, hogy nyáron én is bliccelni fogok??? :D
Tegnap történt, hogy apummal elmentünk a könyvelőjéhez, út közbe mondta, hogy tankolni kellene majd, mert nem lesz elég az útra a benzin. De mivel neki kiment pár napja a válla, így nekem kellene megtankolnom. Mondom jólvan, nagy baj nem történhet. Elértünk egy benzínkútig, mondta h na! most akkor Én jövök. Tankoljam tele, majd kattani fog, amikor már nem fér bele. (Gondoltam magamba gyerekjáték):)) Végeztem, kivettem azt a pisztolyszerűséget, és azt hittem már nem fog belőle jönni (szinte bele se gondoltam), de meghúztam a ravaszt. . a benzin fröcsögött a kocsira a kocsiról meg csapódott vissza rám. Tetőtől talpig úsztam a benzínbe (azt hittem ott süllyedek el szégyenembe), ráadásul be kellett mennem a kútnak a wc-jébe megmosakodni, mert azt hittem elájulok a szagtól, mindenki nézett, mosolygott. . . egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam. :DS (tudni kell h nincs jogsim:D, most csinálom éppen)
Nem tegnap történt,hanem már jó 3-4 hónapja,de mai napig elég cikis még belegondolni is:D
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Van egy cikis sztorid? Itt a helye! Oszd meg mindenkivel ;)
- Írnátok vicces-cikis sztorikat, amik veletek megtörténtek? Szeretnék kacagni egy jót. :)
- Történt már veled valami vicces, vagy kiakasztó dolog koncerten, színházban?
- Törtent mar veled valami vicces vagy kinos dolog veled?