Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Van valakinek tapasztalata a Meteoklinikával, ahol a frontérzékenységet lehet kivizsgáltatni? fórum

Van valakinek tapasztalata a Meteoklinikával, ahol a frontérzékenységet lehet kivizsgáltatni? (tudásbázis)

nov. 1. 13:32
Sziasztok! A kivizsgálás ára 2024 nyarán 49.800.- Ft volt. A szemüveg 179.800.- Ft-ba került. Használtam egy ideig a szemüveget, de semmi hatását nem tapasztaltam. Persze azzal kábítják az embert, hogy hosszú ideig kell használni ahhoz, hogy a tünetek megszűnjenek. A szemüveg maga rendkívül kényelmetlen, a kétoldalt villogó fények kapcsán erős kétségeim vannak, hogy azok milyen szerepet töltenek be a kezelés vonatkozásában. Engem szimplán idegesített, hogy kétoldalról ilyen olyan ütemben váltakozó színben villódznak a ledek. Akinek van türelme évekig vacakolni és felesleges pénze, próbálja ki. Én nagyon megbántam, hogy ennyit költöttem egy ilyen marhaságra. Szerintem bármelyik youtubeos meditációs videó többet ér, amikor folyamatosan szól egy megnyugtató zene és hozzá kellemes képsorok kapcsolódnak. A szemüvegbe épített MP3 lejátszó készülék iszonyú gyatra minőségű hanganyagot sugároz az ember fülébe. Én nagyot csalódtam és megbántam, hogy olyan sok pénzt lapátoltam ki feleslegesen az ablakon.
2023. dec. 2. 16:53
Engem is érdekelne. Mondjuk a szemüvegben nem igazán hiszek mint front ellenes terápia.
26. Lili29
2023. dec. 2. 16:46
Sziasztok! Valaki árulja már el, hogy mennyibe kerül ez a szemüveg, mert sehol nem lehet infót találni róla a neten. Köszönöm!
2023. szept. 3. 12:17

Azért tartottam szükségesnek megszólalni, mert egy páciensünk, a sikeres kezelése után mondta el, hogy majdnem nem jött el a Meteo Klinikára, mert olyan bejegyzéseket talált, mint a 19-es vagy 20-az számú! Ezek a teljességgel megalapozatlan, hitelrontó kreálmányok elolvasása majdnem megfosztotta őt is a gyógyulás lehetőségétől. Ez pedig egy nagyon súlyos következmény, amit nem tűrhetünk, elsősorban a gyógyulni vágyók érdekében.

Akinek komoly frontérzékenységi problémái vannak, vegye nagyon komolyan, és saját érdekében szánjon rá egy órát a megfelelő tájékozódásra. Itt névvel nyilatkozó valós rendelői eseteket és hiteles információkat talál. A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak! Jó egészséget kívánunk!

2023. szept. 3. 12:01

A 8694e61dc6, 14-es számú bejegyzés kapcsán fel kell hívnom egy félreértésre a figyelmet:

Ez nem a Meteo Klinikára vonatkozott, hanem a 10-es bejegyzésre. Ezt korrigálta is a hozzászóló a 17-es bejegyzésében. De talán ez nem volt mindenki számára egyértelmű!

2023. szept. 3. 11:55

VidaSándor (19-es) bejegyzéséhez: Tisztelt Uram! Ön a folyamatos telefonálgatása miatt a váróból eleve jelentős késéssel jött be a rendelésre, és bizonyos vizsgálatokat az Ön esetében nem volt lehetőség elvégezni. Miután a kezelési módszereink az Ön esetében nem voltak alkalmazhatók, a részeredmények alapján elláttuk Önt hasznos tanácsokkal, de az Ön kezelésére semmilyen módon nem is kerülhetett sor, tehát az a megállapítása, hogy „hókusz-pókusz az egész” ez teljességgel megalapozatlan és ezért súlyosan hitelrontó! A Meteo Klinika gyógyászati programja megkapta a legmagasabb szintű innovációs díj, a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését, aminek parlamenti díjátadóját itt nézheti meg: [link]

Továbbá, Ön a 60 perces műszeres vizsgálat igénybevételéért a hivatalosan közzétett 14.800 forintos ellátási díj helyett a kedvezményes 12.500 Ft díjat fizette. Ezt nehéz „lehúzásnak” minősíteni.

2023. szept. 3. 11:39

- Vitya1982 bejegyzéséhez: A bejegyzést tevő személy valóban kapott kezelést klinikánkon, de egyértelmű, hogy már ennek átadásakor sem figyelt kellően a kezelési utasításokra. Ez egy hosszabb távú (legalább is hónapokig tartó) kezelési mód, ami az Európai Unió és a Magyar Állam 62,7 millió forintos kutatás-fejlesztési támogatásával fejlesztettünk ki, és nagyon fontos az utasítások pontos betartása. Pár nappal későbbi telefonos hívása is megmutatta, hogy rosszul használja a szemüveget, amit ismét elmagyaráztunk (minden cinizmus nélkül, segítő szándékkal). A kommentjében főleg nem a tapasztalatairól beszél, hanem szakértősködő, minden tudásbeli alapot nélkülöző megállapításokat tesz, aminek színvonalát jól jellemzi a „pizért” és „frankó” szavak használata. És egyértelműen látható, hogy mennyire nem sikerült magáévá tennie a javallatokat, amikor egy személyére szólóan kialakított terápia „bérléséről” beszél, ami teljességgel értelmezhetetlen. Sajnáljuk a sikertelenségét, de az alap nélküli hitelrontás, más „gyógymódok” kapcsolt reklámozása károkozó és nem eltűrhető cselekmény!

Kedves érdeklődő, ha Ön frontérzékeny akkor azt javasoljuk, hogy inkább tájékozódjon a [link] weboldalon!

És legyen kritikus, de ez legyen igaz az ilyen rosszindulatú véleményekkel szemben is! Ilyenek miatt ne fossza meg magát a gyógyulás lehetőségétől!

21. j61
2023. márc. 6. 10:34
Nekem segít. Amióta használom az eszközt, - 1 hete kaptam meg- sokkal jobb a közérzetem, nyugodt vagyok. Az érkező frontok hatását eddig drámai tünetekkel éltem át, teljesen tönkre tette a mindennapjaimat.Amint észreveszem, hogy közelednek a tünetek, használom a készüléket és kb a program felénél járva elmúlnak. Ezalatt az egy hét alatt 1x sem kellett fájdalomcsillapítót bevennem, pedig ezelőtt sokszor naponta 2-3 x is muszáj volt.
20. Vitya1982 (válaszként erre: 13. - 021a029148)
2023. febr. 26. 22:15
Szia! Én voltam, végigcsináltam a monitoringot, megvettem a szemüveget sok pizért és a negyedik napon a fényterápiától mellékhatások jelentkeztek (remegés, szédülés, fénybevillanások csukott szemhéjnál a szemben). Mikor felhívtam őket a problémával, azt a cinikus választ kaptam, hogy rosszul használom a készüléket. Ez tipikus példája annak, amikor a nyugati orvoslás meríteni próbál a keleti tanokból (kineziológia) csak éppen fogalma sincs, hogy az adott egyénnél hogyan hat, mert a valódi egyéni terápia beállítása a személy alaposabb megfigyelését és a leginkább megfelelő zenei impulzusok és fényeffektek kiválasztását jelentené, nem pedig sablonok alkalmazását. Ja és, ha annyira frankó lenne lehetne bérelni, nem pedig megvetetni a készüléket, majd ha nem használ sorsára hagyni a beteget. Nekem csalódás volt. Hidd el többet érsz a neked megfelelő relaxációs zene youtube-on való kiválasztásával és egy napfénylámpával, valamint gyógymasszőr esetleg akupunktúra alkalmazásával hosszú távon. Sok sikert. Üdv. Viktor
2023. febr. 13. 14:56

Sziasztok!

Voltam náluk,megjöttem,hókusz-pókusz az egész . Senkinek nem ajánlom ,hacsak nincs felesleges ideje,meg persze pénze!

Lehúzás az egész....0

18. 8694e61dc6 (válaszként erre: 1. - 021a029148)
2021. jan. 26. 15:16
Ha a kérdés még aktuális:_) Jó hely
17. 8694e61dc6 (válaszként erre: 10. - 021a029148)
2021. jan. 26. 15:14
Erre írtam volna, hogy semmit sem ér meg kidobott pénz, nem a meteo klinikára. Elbénáztam. Új vagyok itt.
16. 8694e61dc6 (válaszként erre: 10. - 021a029148)
2021. jan. 26. 15:11
kidobott pénz.
15. 8694e61dc6 (válaszként erre: 13. - 021a029148)
2021. jan. 26. 15:09

Voltam. Alapos kivizsgálás után csinálják meg a csoda

szemüveget. Tegnap kezdtem el használni, majd írok ha lesz eredménye.

14. 8694e61dc6 (válaszként erre: 10. - 021a029148)
2021. jan. 26. 15:08
Semmit nem ér.... sajnos.
2009. júl. 14. 11:32

Visszatérve a Meteoklinikára, volt már valaki ott? Mit csinálnak az emberrel, milyen vizsgálatokból tudják kideríteni, hogy a front okozza ezeket a tüneteket?

Tapasztalatok?

2009. júl. 14. 11:22

Vérnyomásom jó. Többször megmértem az utóbbi időben, mikor ilyen állapotban voltam, és semmi baj nem volt vele.

El kéne mennem dokihoz, csak előre félek, hogy azzal jön, hogy biztos a front...

11. m.gery (válaszként erre: 9. - 021a029148)
2009. júl. 14. 11:14
Vérnyomásoddal minden rendben? Lehet meg kéne látogatnod a körzeti dokidat, mert ha a migréntől ezt el tudod választani, akkor ez más lehet.
2009. júl. 14. 11:10
És az a bizonyos B... front elleni cseppje?
2009. júl. 14. 10:58
Már most is kezdődik ez a zsugorodás az agyamban...
2009. júl. 14. 10:40

Nekem a környezetemben nem is sokan tudják, pl. a munkahelyemen nem is veszik észre, amikor rohamom van, annyira szerencsésen lehet kezelni.

De amikor ez az újfajta jön, akkor szinte hazamenni is alig bírok.

7. d58b988bee (válaszként erre: 5. - M.gery)
2009. júl. 14. 10:23
Nekem is megkeseríti az életemet, ezt sokan el se hiszik, akiknek sose fáj a fejük mennyire rossz.
2009. júl. 14. 10:22

Sajnos én is migrénes vagyok, már 10 éve, de eddig elég jól tudtam kezelni a migrént, mert volt előjele. Akkor bevettem Algopyrint és az hamar rendbe tett.

De ez egy teljesen új probléma, és nem használ rá a gyógyszer.

2009. júl. 14. 10:17

Én is migrénnel szoktam időnként küzdeni. Most hétvégén is mindkét nap kidöltött. Nem tudok rá gyógyszert,ami segítene ilyenkor.

Erről a klinikáról nem hallottam még. Mit tudnak ott csinálni?

4. d58b988bee (válaszként erre: 3. - 021a029148)
2009. júl. 14. 10:15

Én migrénes vagyok, de ez az idő engem is kicsinál nekem is nagyon sokat fáj a fejem főleg, ha szeles az idő vagy jön a hideg vagy melegszik, de ez naponta változik(az időjárás) az elmúlt időszakban.

Szemed, vérnyomásod rendben van?

2009. júl. 14. 10:11
Szinte minden nap délutánra rosszul érzem magam. Fáj a fejem, (homlokomban egy vízszintes sávban erős nyomás), szédelgés. Már ott tartok, hogy ha hazamegyek munkából, le kell dőlnöm egy fél-egy órára.
2009. júl. 14. 10:08
Engem is érdekelne, mi a panaszod, amúgy?
2009. júl. 14. 10:07
Van valakinek tapasztala a Meteoklinikával, ahol a frontérzékenységet lehet kivizsgáltatni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook