Van valakinek tapasztalata a Meteoklinikával, ahol a frontérzékenységet lehet kivizsgáltatni? (tudásbázis)
Azért tartottam szükségesnek megszólalni, mert egy páciensünk, a sikeres kezelése után mondta el, hogy majdnem nem jött el a Meteo Klinikára, mert olyan bejegyzéseket talált, mint a 19-es vagy 20-az számú! Ezek a teljességgel megalapozatlan, hitelrontó kreálmányok elolvasása majdnem megfosztotta őt is a gyógyulás lehetőségétől. Ez pedig egy nagyon súlyos következmény, amit nem tűrhetünk, elsősorban a gyógyulni vágyók érdekében.
Akinek komoly frontérzékenységi problémái vannak, vegye nagyon komolyan, és saját érdekében szánjon rá egy órát a megfelelő tájékozódásra. Itt névvel nyilatkozó valós rendelői eseteket és hiteles információkat talál. A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak! Jó egészséget kívánunk!
A 8694e61dc6, 14-es számú bejegyzés kapcsán fel kell hívnom egy félreértésre a figyelmet:
Ez nem a Meteo Klinikára vonatkozott, hanem a 10-es bejegyzésre. Ezt korrigálta is a hozzászóló a 17-es bejegyzésében. De talán ez nem volt mindenki számára egyértelmű!
VidaSándor (19-es) bejegyzéséhez: Tisztelt Uram! Ön a folyamatos telefonálgatása miatt a váróból eleve jelentős késéssel jött be a rendelésre, és bizonyos vizsgálatokat az Ön esetében nem volt lehetőség elvégezni. Miután a kezelési módszereink az Ön esetében nem voltak alkalmazhatók, a részeredmények alapján elláttuk Önt hasznos tanácsokkal, de az Ön kezelésére semmilyen módon nem is kerülhetett sor, tehát az a megállapítása, hogy „hókusz-pókusz az egész” ez teljességgel megalapozatlan és ezért súlyosan hitelrontó! A Meteo Klinika gyógyászati programja megkapta a legmagasabb szintű innovációs díj, a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését, aminek parlamenti díjátadóját itt nézheti meg: [link]
Továbbá, Ön a 60 perces műszeres vizsgálat igénybevételéért a hivatalosan közzétett 14.800 forintos ellátási díj helyett a kedvezményes 12.500 Ft díjat fizette. Ezt nehéz „lehúzásnak” minősíteni.
- Vitya1982 bejegyzéséhez: A bejegyzést tevő személy valóban kapott kezelést klinikánkon, de egyértelmű, hogy már ennek átadásakor sem figyelt kellően a kezelési utasításokra. Ez egy hosszabb távú (legalább is hónapokig tartó) kezelési mód, ami az Európai Unió és a Magyar Állam 62,7 millió forintos kutatás-fejlesztési támogatásával fejlesztettünk ki, és nagyon fontos az utasítások pontos betartása. Pár nappal későbbi telefonos hívása is megmutatta, hogy rosszul használja a szemüveget, amit ismét elmagyaráztunk (minden cinizmus nélkül, segítő szándékkal). A kommentjében főleg nem a tapasztalatairól beszél, hanem szakértősködő, minden tudásbeli alapot nélkülöző megállapításokat tesz, aminek színvonalát jól jellemzi a „pizért” és „frankó” szavak használata. És egyértelműen látható, hogy mennyire nem sikerült magáévá tennie a javallatokat, amikor egy személyére szólóan kialakított terápia „bérléséről” beszél, ami teljességgel értelmezhetetlen. Sajnáljuk a sikertelenségét, de az alap nélküli hitelrontás, más „gyógymódok” kapcsolt reklámozása károkozó és nem eltűrhető cselekmény!
Kedves érdeklődő, ha Ön frontérzékeny akkor azt javasoljuk, hogy inkább tájékozódjon a [link] weboldalon!
És legyen kritikus, de ez legyen igaz az ilyen rosszindulatú véleményekkel szemben is! Ilyenek miatt ne fossza meg magát a gyógyulás lehetőségétől!
Sziasztok!
Voltam náluk,megjöttem,hókusz-pókusz az egész . Senkinek nem ajánlom ,hacsak nincs felesleges ideje,meg persze pénze!
Lehúzás az egész....0
Voltam. Alapos kivizsgálás után csinálják meg a csoda
szemüveget. Tegnap kezdtem el használni, majd írok ha lesz eredménye.
Visszatérve a Meteoklinikára, volt már valaki ott? Mit csinálnak az emberrel, milyen vizsgálatokból tudják kideríteni, hogy a front okozza ezeket a tüneteket?
Tapasztalatok?
Vérnyomásom jó. Többször megmértem az utóbbi időben, mikor ilyen állapotban voltam, és semmi baj nem volt vele.
El kéne mennem dokihoz, csak előre félek, hogy azzal jön, hogy biztos a front...
Nekem a környezetemben nem is sokan tudják, pl. a munkahelyemen nem is veszik észre, amikor rohamom van, annyira szerencsésen lehet kezelni.
De amikor ez az újfajta jön, akkor szinte hazamenni is alig bírok.
Sajnos én is migrénes vagyok, már 10 éve, de eddig elég jól tudtam kezelni a migrént, mert volt előjele. Akkor bevettem Algopyrint és az hamar rendbe tett.
De ez egy teljesen új probléma, és nem használ rá a gyógyszer.
Én is migrénnel szoktam időnként küzdeni. Most hétvégén is mindkét nap kidöltött. Nem tudok rá gyógyszert,ami segítene ilyenkor.
Erről a klinikáról nem hallottam még. Mit tudnak ott csinálni?
Én migrénes vagyok, de ez az idő engem is kicsinál nekem is nagyon sokat fáj a fejem főleg, ha szeles az idő vagy jön a hideg vagy melegszik, de ez naponta változik(az időjárás) az elmúlt időszakban.
Szemed, vérnyomásod rendben van?
További ajánlott fórumok:
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- Daganat kivizsgálásnál lehet a CT és szövettannak eltérő az eredménye?
- Hogyan lehet elérni, hogy befeküdhessek a kórházba kivizsgálásra?
- Hol lehet kivizsgáltatni, hogy mitől kellemetlen a leheletem?
- Ételérzékenységet gyerekeknél hogyan lehet kivizsgáltatni? Intoleranciateszt vagy más?