Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Van most valamilyen front? Másnak is fáj a feje? fórum

Van most valamilyen front? Másnak is fáj a feje? (beszélgetés)

8. Myra
okt. 11. 23:04
Biztos hogy közrejátszik a front.
7. krisztikrisz (válaszként erre: 6. - Fokhagyma)
okt. 11. 22:42

Aztán lehet hogy túl sok kávét iszik, túl sokat nyomkodja a telefont, laptopot (elektroszmog), vagy túl sokat stresszel, esetleg mindez egyszerre.

Mindenre rá lehet fogni hogy AZÉRT!

6. fokhagyma (válaszként erre: 3. - Krisztikrisz)
okt. 11. 20:54

Érdekes módon az idokep.hu meg ezt írta mára:

"Szombaton időjárási front nem lesz felettünk, de a hidegfrontra fokozottan érzékenyek még tapasztalhatnak panaszokat.

Emiatt elsősorban fejfájás és görcsös panaszok jeletkezhetnek, de keringési- és vérnyomásproblémák is előfordulhatnak.

Helyenként élénk lesz a szél, mely tovább fokozhatja a fejfájásos panaszokat, illetve türelmetlenséget, ingerlékenységet is kiválthat."

A Meteoklinka meg ezt:

"Már a péntekre virradó órákban eléri a nyugati határszélt és kora délután már keleten ki is lép az ország fölül, közben a hatását nyugatról keletre terjedően határozottan meg fogják érezni a frontérzékenyek időjárás-érzékeny emberek.

Visszaesik a hőmérséklet lesz, ahol közel 10 fokkal, és a frontot kísérő csapadékzóna, majd az ezt követő erős viharos szelek sok embernél okoznak komolyabb keringési és légzőszervi panaszokat, erős vérnyomás kiugrást, gyakori fejfájásokat, tartós migrént, sokan fáradékonyabbak, feszültebbek esetleg zavartak lesznek, gyakoribbak a szorongásos panaszok, és főleg a nyugati területeken fogja komolyabban zavarni az alvást ami hozzájárul az immunrendszer egyébként is jelentős gyengüléséhez."

No, most igazodjon el az ember!

okt. 11. 19:32
Nekem is fáj, én Cataflamot vettem be.
okt. 11. 19:08
Nekem egy quarelin vagy advil szokott, bár amikor már nagyon fáj, akkor leginkább az alvás oldja meg. Az utóbbi hetekben minden frontnál fájt a fejem, volt amikor hatott rá a gyógyszer, volt amikor nem 🤷‍♀️
okt. 11. 18:21

Köpönyegen írják az orvosmeteorológiát, csak görgess lejjebb.

[link]

"Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik."

2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 18:11
Az enyém is. Nem tudom, mi van. Nem múlik...
okt. 11. 17:21

Fáj es pulzál a fejem. Nyomas van a levegőben?

Mi segít ilyenkor?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook