Van legjobb barátotok, akiben teljesen megbíztok? (beszélgetés)
Nincs, családalapitásom előtt volt néhány.de nekem a férjem sem a lgjobb barátom, bizalmasom, hanem inkább az anyukám volt az.
Mostanában talán a fiamban jobban bizom, mint a férjembe, mégiscsak az én vérem.
Mi mindent tudunk a barátnőimmel egymásról.
Mint írtam egy tabu van nálunk, azaz egy dologról nem szoktunk beszélgetni, a szexről. Ez teljesen magánügy, illetve nem szidjuk egymás párját, még csak véleményt sem mondunk rá. Majd szólunk, ha igényt tartunk rá, addig tabu:DDD
Persze, én is imádom a férjemet, szeretek vele mindent csinálni, de ő hamar megunja a lányos témákat, így nem is a legjobb barátnőm:DDDD
A barátnőkkel olyan jó elpicsogni, hogy vastag a vádlim, a másiknak lapos a feneke, a harmadiknak nem áll jól a nem tudom mi, a férjemet ez mind hidegen hagyja.
Persze, képes vagyok órákig elhallgatni az autószerelés fortélyait én is, és a férjemet is érdekli, amikor a munkámról beszélek, de pl. a munkámról is sokkal jobban el tudok beszélgetni a legjobb barátnőmmel, mert ő tudja is, hogy miről beszélek:DDD
Tehát nem, a férjem nem a legjobb barátom, de minden esetre ő az akivel képes vagyok lassan 33 éve minden nap együtt lenni úgy, hogy nem unatkozok egy percet sem:DDDD
Nekem is áprilisban volt 50 éve, hogy barátnők vagyunk!
De vannak dolgok, amiket senkivel nem osztok meg. Senkivel, mert az az enyém.
A 2. nekem is a férjem, ő minden szerepre jó.:)
Szerintem a férj, nem a legjobb barát. Ő teljesen más szerepet tölt be.
Nekem van legjobb barátnőm, akivel közel 50 éve barátnők vagyunk, és vannak barátnőim, akik hasonlóan több évtizede a barátnőim.
Nem, nem azért vagyunk barátnők, hogy egymás vállán sírjunk, de ha pont egy szomorú esemény törték bármelyikünkkel, akkor igen.
Soha nem voltam egy barátkozós típus, bár édesanyám ennek mindig is az ellentettje volt, sok "igaz" barátnő akikkel eljártak ide oda... Aztán anyám is megbízott bennük, mindaddig míg a barátnője csúnyán hátba nem szúrta. Annyira voltak nagy barátnők, hogy mindig azt beszélték ki, vagy annak a férjét a baráti körből, aki épp nem volt jelen. Na hát köszönöm szépen, nekem ilyenre nincs szükségem. Én mindig azt mondtam és még tartom is, hogy nekem a férjem minden egybe. Barát, társ, szerető, szerelem, férj, apa. Neki bármit elmondhatok.
Ettől függetlenül van 3 "barátnőm " de ők amolyan beszélgetős barátnők hétköznapi dolgokról. Nincs titkom, de abban biztos vagyok ha lenne, akkor sem osztanám meg velük, anyám példájából is okulva.
Nem tudom.
(csak sejtéseim vannak a korábban olvasott fórumok alapján)
Volt. A bankszamlam teljes jogu megbízottja volt.
Amikor eltávolodunk, "visszaadott" mindent.
Van több barátom akikben megbízom, de csak akkor terhelem őket a saját problémámmal, ha az feltétlen szükséges.
Nem azért vagyunk barátok, hogy egymás nyakán éljünk.
És én szeretem jól érezni magam velük nem keseregni, panaszkodni.
Ha neked arra kell barát, hogy folyton kisírd magad a vállán, akkor ha rövid időre találsz is, ezzel el is riasztod. Hacsaknem valaki "Teréz anyába" botlasz bele.
További ajánlott fórumok:
- Fiú vagy lány a legjobb barátotok?
- Nektek van férfi barátotok?
- 2 hónapos párkapcsolatnál heti mennyit találkoztatok a barátotokkal?
- Nektek van igazi azaz legjobb barátotok/barátnőtök a pasitokon, férjeteken kívül?
- Ti csalódtatok már nagyot a legjobb barátotokban? Legjobb barátotok vált már a legnagyobb "ellenségetekké"?
- Szerintetek melyik a legjobb sport, amit hobbiszinten űzhetnék és teljesen "kikapcsolna"?