Van köztetek ügyvéd vagy jogász, aki tudna tanácsot adni ingatlan/öröklés ügyben? (tudásbázis)
Szerintem, röviden foglald össze a tényt.
Pl. az édesapád mikor halt meg, hány örököse van.
Mikor tudtátok meg, hogy elhunyt, meddig vártatok a hagyatéki eljárásra, mikor tudtátok meg, hogy a lakást megvette tőle a testvére, röviden írd le milyen betegségben szenvedett és, milyen gyógyszer hatása alatt volt, amikor a lakást eladta.
A kérdésed tedd fel itt, majd útbaigazítást tudnak adni.
A másik,amit tehetsz menj be az Édesapád lakhelyén a jegyzőhöz, a hagyatéki leltár elkészítése után hozzá szoktak menni és ő küldi tovább az illetékes közjegyzőhöz.
(közjegyzőt nem választhatja meg szabadon a hozzátartozó/örökös, azt a hivatal a jogszabályi előírások alapján jelöli ki, az örökhagyó lakhelye és a halálának időpontja (attól függően, hogy melyik hónapban halt meg az örökhagyó) szerint.)
Sok sikert és kitartást ennek a furcsa és kellemetlen ügynek a feltárásához!
Nincsenek tanúk.
Após,testvére és az Ügyvéd aláírása látható a papíron
Ha bizonyított, hogy nem tudott magáról, akkor nyilván megtámadható a szerzőért jó lett volna ha az első évben léptek.
Menjetek el a jegyzőhöz és mondjátok el neki, hogy mi történt. Szerintem segíteni fog.
Igénybe veheted a lakhelyeden lévő ingyenes jogsegély szolgálatot is.
De én javasolnám, hogy fordulj ügyvédhez, mert szabálytalanul járt el az ügyvéd.
Nem beszámítható emberrel nem is lehet kórházban üzletelni.
A tanúk meg vannak?
A pénzt (ha kapott egyáltalán) letétbe kellett volna helyezni a kórházban.
Az ügyvéd etikátlanul járt el, nem úgy a testvére.
Pénz sehol.
Nem is volt beszámítható,nem is értjük az Ügyvéd hogy engedhette hogy ott és kézbe adja át a testvér a pénzt.
Férjem Édesapja(Apósom)elhunyt.Férjem és testvére(Sógornőm)lettek volna az örökösök.
Apósom halála előtt kb.1 hónappal eladta házát a testvérének.Nem tudtunk róla.
Apósom Morfin készítményeket kapott.
Az adás-vétel napján is kórházban volt.
Ügyvéd készítette a papírt és állítólag Apósom megkapta a pénzt a kórházban,Ügyvéd előtt.
Hagyatéki tárgyalás nem volt vagyis Férjeméket nem tájékoztatták pedig már 2 év eltelt.
Várnám hozzászólásotokat.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Kérdés! Ha van köztetek ügyvéd segítsen nekem!
- Van köztetek ügyvéd, aki vállalkozásokkal kapcsolatos problémában segíteni tudna?
- Van itt a hoxán aki ügyvéd, vagy hol tudok ügyvédtől tanácsot kérni?
- Van köztetek ügyvéd, akitől kérdezhetnék?
- Jogi segítségre lenne szükségem! Van köztetek esetleg ügyvéd?
- Nyáron Ausztriában szeretnék 2 hónapot dolgozni. Van köztetek kinn dolgozó, aki néhány tanácsot adna?