Van itt valaki, aki orvos mellett dolgozik? (beszélgetés)
Miért nem bízol az orvosokban?!
4-ből 4 az már gyanús.
Nem tudom egyébként, milyen rosszullétet okozhat a szteroidos orrspray, hiszen olyan alacsony a szteroid tartalma, hogy a lányom, aki válogatott sportoló, ezért még egy neocitránt se vehet be a doppinglista miatt azt nyugodtan használhatja.
Cetirizint kipróbálhatod, csökkenti a nyálkahártya duzzanatot.
Viszont az okot nem szünteti meg, max a tüneteket enyhíti!
A ricinusolajat próbáltátok?
Hashajtásra jó, fülre nem annyíra. Rágd az orvosokat ne hagyd magad lerázni
Ha meg szteroid, nem tudom milyen mellékhatás de engem az hozott ki a sok köhögésből
Visszamennék az orvoshoz. Ha nem segít, mennék egy másikhoz/harmadikhoz. Legalábbis nem kockáztatnék meg próbálgatnám a házi praktikákat, egy elhúzódó, szövődményes fülgyulladás hallásvesztést is okozhat.
Sajnos orvosok között is van aki rosszabbul végzi a munkáját, de az még nem ok arra hogy akkor ne higgy egyiknek sem, mert az a gyógyszer nem vált be, amit az egyik egyszer felírt.
Már 7 hét hete tart. 4 nagyon jó orvosnál voltam, de egyik sem tud segíteni. Mind szteroidos orrsprayt írt ki, de attól nagyon rosszul vagyok, nem bírom a mellékhatásokat.
Van valaki, akimek volt száraz az orrnyálkahártyája és segített valami?
A duzzanatot mi viszi le?
A ricinusolajat próbáltátok?
Egészségre vonatkozó tanácsot orvostól kell kérni. Ők is sokszor melléfognak, egy fórumban meg pláne nem lehet megbízni még a legjobb szándékú tanácsok mellett sem. Vagy visszamennék az orvoshoz, vagy legalább egy gyógyszerésznek tenném fel ezeket a kérdéseket.
Ha valaki hasonló problémával küzdött már és segített neki valami, akkor kész vagy ugyanazzal kísérletezni magadon? Ez annál eggyel komolyabb!
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni. Nagyon be van duzzadva az orrom és a fülem, fülkürthurutom van.
Az orrom teljesen ki van száradva. Az otipaxot próbáltam a fülembe, de rosszabb lett.
A fülemről kába is vagyok. Voltam már több fül orr gégésznél de csak szteroidos orrsprayt írt ki, attól rosszul vagyok.
Szerintetek mi vinné le a duzzanatot ?
Ha a vérkép nem mutat allergiát, akkor is segíthet allergia elleni gyógyszer?
Mi lenne jó?
Volt már valakinek hasonló problémája?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról, ha valaki öregségi nyugdíj mellett dolgozik?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Van itt olyan, aki tartósan beteg gyerek mellett dolgozik, és a gyerek ovis?
- Dolgozik közületek valaki GYES mellett vagy helyett?
- Mit tudtok arról, hogy járadék vagy rokkantság mellett ha dolgozik valaki mit szól az oszi hozzá!
- Van köztetek, aki fogorvos, vagy fogorvos mellett dolgozik?