Van egy Angyal, aki vigyáz ránk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Van egy Angyal, aki vigyáz ránk
Végigsírtam. :(
Kitartást Nektek!
Szia! Most találtam rá a történetedre. Megsirattam a kicsi fiadat. Fogadd őszinte együttérzésem!
A kicsi Angyalkáink örökre velünk vannak....
Megsirattam én is szegény kis Hunor babát...
De már nem fáj semmi Neki!
Minden tiszteletem a Tiétek, hogy újra bele mertetek vágni a babavállalásba! Biztos nehéz lehetett.
Szia
Ritkán szoktam sírni 1-1 cikken, de most potyognak a könnyeim.
Tudom, nem most történt, de részvétem.
Nem is tudom, hogy hogy lehet feldolgozni egy ilyen veszteséget, megprobáltatást!
A lányaid gyönyörűek! Vigyázz Rájuk és Magadra!
Igen,de mi szerencsések voltunk.
Megkérdezhetem melyik kórházban voltatok? Minket az I-es és II-es Női Klinika nem fogadott,pedig oda kellett volna mennünk.
Szia!
Akkor mindkettőnknek ugyanúgy telt az a nap:(
Szia! 2007 Karácsonyát én is végigsírtam, mi itthon az akkor 3 éves lányunkkal, 30. hétre született fiam(dec. 15.-én) pedig a kórházban,inkubátorban,tele csövekkel,nélkülünk. Szörnyű volt.
Sajnálom ami veletek történt!
Drága Brigi!
Köszi a kedves szavakat! Szorítok Nektek!
Drága csandi,
a mi babánk, Bálint a 39.héten ment el. Még a pocakomban volt. Teljesen egészségesen...
Nagyon nagy tragédia. Mindegyikünké az, akik a babájukat, gyermeküket veszítik el. Nekem erőt ad az, hogy olvashatom, hogy van tovább, hogy nektek is küldött még kisbabát Hunor. Vannak itt páran a hoxán, akikből ezekben a nagy sorsfordító történésekben is erőt meríthetek(meríthetünk). Szívből sajnálom, hogy át kellett élnetek ezt. Remélem, jobbak-többek lettetek tőle. Mert én néha úgy érzem. Hogy a bajban/bajjal is valahogy kaptunk valamit. Bálintot várva életem legboldogabb időszakában voltam, semmiproblémás várandóssággal. Olyan sokat kaptunk ettől a kisbabától! És sokat tanultam általa, vele, belőle. Magunkról, és az életről. És én azóta (is) egy gyönyörű kisfiú anyukájának tartom magam. Te pedig három gyönyörű gyermek anyukája vagy. Gratulálok a kislányaidhoz, és a kicsi fiatok is úgyis mindig ott van a szívetekben. Kívánok nektek mosolygós napokat és boldogságot a gyermekeitekben!
Én is preeclampsia miatt veszítettem el a kislányom. (Ha érdekel a mi történetünk a naplóm elején megtalálod) Borzasztó dolog elveszteni egy kis életet.
Szerencsés vagy, hogy ott van a két lányod, akik segítenek a kisfiad elvesztésének feldolgozásában.
Nekünk azóta sincs babánk, de még nem adtam fel. Egyszer megjósolták, hogy lesz egy fiam, de a kislányomat semmi és senki nem pótolhatja.
Minden jót Nektek.
További ajánlott fórumok:
- Kedves Mindenki! Küldenétek nekünk angyalka jelet? 😞
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Szerintetek léteznek angyalok?
- Angyalok -ki fogadna Angyalokat?
- Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb...
- Hisztek az angyalokban?