Valakinek mondtak már fiút ultrahangon, aztán mégis lány lett? (tudásbázis kérdés)
Szia:)
Tutira kisfiú:)
Sziasztok!
Leállt ez a fórum ugyan, de hátha valaki olvassa.
Filcike! Kiderült már a baba neme? :)
Szia!
Voltam.
288 gramm....a lepény mögé bújkált,szóval nem lettem okosabb...:(és most biztosra sem mondták,hogy kisfiú....szóval várhatok a 32.heti uh.-ra...
"A magzat
Ezen a héten a magzat némileg dundibb lesz. A beépülő zsír – más néven zsírszövet – segítségével termelhető és tartható meg a testhőmérséklet. A zsírszövet az anyagcsere szempontjából is fontos, hiszen fantasztikus energiaforrás. Hatalmas most a növekedés: a magzat már akár 17 cm hosszú és közel 14 deka lehet. Néhány hete a magzat két alapreflexen munkálkodik: a szopizáson és a nyelésen. Mire a pici megszületik, szinte minden reflexe meglesz, ami a felnőtteknél is működik, ezek biztosítják túlélését és a világ megismerését. Amennyiben kislányod lesz, egy speciális szövethalmazból most kialakul a méh és a hüvely. Ha kisfiú, ugyanezek a szövetek másfelé fejlődnek: kialakul a pénisz, és a prosztata fejlődése is megindul. Az egy hónapja kialakult tesztoszteron-kiválasztó sejtek játszanak kulcsfontosságú szerepet e szervek fejlődésének irányításában."
Telorol is lehet;) en elhiszem h ezt irjak, de attol mèg baromság ;)
Mi a baj?
Az elsőnêl végig fiut mondtak ês lány lett...de ez a mostani.nem én vagyok hülye hanem a milumil!
De lehet csesztetni....
Ma megyünk 4D-re. Eddig kisfiút mondtak,de első perctől lányt "érzek". Meglátjuk.
Kisfiamat 1,5 éve lánynak mondta az egyik orvos,el is mutogatta,hogy hol van a nemre utaló jele. Nem találta el. ;)
Sziasztok,
Friss kismama vagyok, első babámat várom. A 12hetes uh-n nem mertek semmit mondani, csak annyit, hogy van ott valami pukli. Ma voltam a 18 hetesen, ma már mondta a hölgy hogy úgy néz ki kisfiú lesz (aminek mellesleg nagyon örülünk mert mindketten ezt szeretnénk a párommal :) ), de így olvasva benneteket.... nem tudom. Igazából első babánál mindegynek érzem, csak legyen minden rendben vele :)
24 hetesen szeretnék menni majd 4D-re... de ezek szerint ott se vegyem készpénznek a látottakat? :)
Hú de rég jártam erre is. :)
Nos, kisfiam született, de nem cserélném el semmi pénzért! :)
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Szerintetek (is) ciki, ha az ultrahangos vizsgálatra az apuka is eljön?
- Volt már valakinek olyan, hogy az ultrahang nem mutatott terhességet és mégis az volt?
- Van, akinek azt mondták, életveszélyes lehet egy újabb terhesség kihordása, de mégis terhes lett?