Valaki meg tudja mondani, hogy polgári esküvőn mennyi pénzt kell adni az összeadásért? (tudásbázis)
Szia!
Hát valóban önkormányzat válogatja, mert én hivatalban dolgozom és talán nem titok elmondani, hogy legtöbb helyen olyan rendeletet hoztak, miszerint még a teremhasználatért is kérni fogják a pénzt. Szóval szerintem megér egy telefont, talán még most ünnepek alatt is adnak tájékoztatást. Így elkerülöd a félreértéseket.
További sok sikert!
Szia Gabi!
Köszönöm a segítséget, ez már támpont, mivel az esküvő győrhöz közel, egy nagyobb faluban volt. Köszi szépen. :)
Önkormányzata válogatja. Legegyszerűbb ha felhívsz egyet mintha tavasszal esküvőt akarnál és megkérdezed:)
Itt megkérdezik pl. hogy viszünk e fotóst/videóst, ha igen felszámítanak plusz nemtudom mennyit világításra. Mintha amúgy nem kapcsolnák föl??? És nem reflektorok voltak. És átadtunk egy-eyg szál virágot a szülőknek (mi vittük a virágot), azért is kb. 500 Ft., hogy el ne felejtse az anyakönyvvezető, vagy mi??? Mindennel együtt tízezer körül volt. Szerintem tisztább lett volna, ha azt mondják, hogy 10ezer és kész de ezek a tételek...
Ha az anyakönyvvezetőnek el kell mennie, annak díja van. Kérdezd meg.
Dolgozatodhoz egy kis kutatás nem árt. Ha már "igazi" rendezvényszervező leszel, akkor is remélem utána fogsz járni, nemcsak fórumokon:))) lehet gyakorlatozni, végülis erre van a tanulási idő, a vizsgára készülés. Szerintem.
szia!
ez nagyon sok mindentől függ....
hol lenne? csak ti és tanúk? vagy násznép is? alapceremónia vagy kértek extrát is? stb.
További ajánlott fórumok:
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Tudnátok mondani szép lányneveket?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- Amikor nemet kell/lehet mondani... örökbefogadás
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Írj összeadást a korodról!