Valaki festett már be dzsekit? Szerintetek lehet? Várok tapasztalatokat! (beszélgetés)
8. kic
2010. okt. 28. 19:45
Sziasztok, képzeljétek befestettem a DM-ben vásárolt festékkel, lett egy sötétlila kabátom. Nekem tetszik, jobb mint a rózsaszin. Köszönöm a tanácsokat.
7. a0c1361e44
2010. okt. 28. 17:05
Én is gépbe szoktam festeni, de dzsekit még nem festettem. A DM-ben lehet valamilyen festéket kapni, ami műszálasra is jó. Talán azt kipróbálhatod.
6. db78bacc4f
2010. okt. 28. 11:44
Egy barátnőm már többször csinálta és jó lett. Nem tudom mivel dolgozik, biztos az sem mindegy.
különböző textilfestékek vannak, nézd meg a kabát összetételét, ha műszál van benne, olyan festéket vegyél, ami szintetikus anyagokat fest...
4. kic (válaszként erre: 3. - Nikoniko)
2010. okt. 28. 10:31
Szia, én olyan festékre gondoltam amit mosógépben lehet használni. Csak attól félek,hogy mivel dzsekis anyag, be fogja e? Rózsaszin kabát és feketére szeretném.
3. nikoniko
2010. okt. 28. 10:28
Szia!!
Túlfőzöd,, azért ragad össze,,, amikor,, fehéredni kezd a víz,, akkor már jó,, tehetsz bele egy pici olajat,, és minden rendben lesz,,, asok sikert!!!!!!
2. 82499f2528
2010. okt. 28. 10:28
Sajna én még nem!
1. kic
2010. okt. 28. 10:22
Valaki festett már be dzsekit? Szerintetek lehet? Várok tapasztalatokat! Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ti festettétek a hajatokat terhesség alatt? Lehet, illetve nem árt a babának?
- Mit lehet tenni egy borzalmasan befestett hajjal? (fodrász csinálta)
- Lehet festett szőke hajat egy lépésben barnára festeni?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Festett szőke hajon javítás lehetséges?